A színész David Letterman show-műsorában jelentette be a nagynak hitt hírt, mi több, a jógaoktatójából lett menyasszonyával való nem mindennapi találkozásukat is elmesélte. Persze csak viccből.

Soha meg nem történt eljegyzésével viccelődött Joaquin Phoenix. A nő című film sztárja David Letterman vendége volt a showman műsorában, ahol azt mondta, jógázás közben szeretett bele csinos oktatónőjébe egy különösen nehéz ászana gyakorlása közben.

Forrás: AFP/Jason Kempin

„Azt mondtam, hogy fáj a hátam, erre ő: ez csak az emocionális hátfájásom" – valahogy így indult a szerelem a sztár szerint. Hozzátette: „Ez a történet őrültebb része. Ezután kezdtünk el randizni, és úgy érzem, ő az igazi. Megkértem a kezét és igent mondott. Ha minden jól megy, összeházasodunk" – zárta le a nem mindennapi történetet Phoenix.

A színész másnap a Good Morning America műsorában árulta el az igazságot: valójában csak viccnek szánta az egészet: Unalmasnak gondolom az életem. Izgalmasnak tűnt erről beszélni és azt akartam, hogy a közönség szeressen engem."

Sztárok, akik földi halandót választottak
Scarlett Johansson egy újságíró oldalán találta meg élete párját és gyermeke édesapját, míg Alec Baldwin Joaquin Phoenixhez hasonlóan egy jógaoktató mellett lelt rá a boldogságra. Nem minden sztárnak alakult ilyen jól az élete civil választottja mellett - a Life.hu ITT gyűjtötte össze őket.