Poszterragasztgatás, aláírásgyűjtés és a koncertek utáni órákon át tartó várakozás. Mindenki rajong valakiért, de ezek az érzések általában megmaradnak a relikviagyűjtögetések és a távolról imádás szintjén. Kivéve, ha a szeretett személy feleségül vesz vagy hozzád megy. Merthogy ilyen is van. Csak ez általában nem működik.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Alec Baldwin egy jógaoktató hölgy mellett találta meg a boldogságot, Scarlett Johansson pedig újságíró szerelmétől várja első gyermekét. Nem ritka hát, hogy a világsztárok nem egy másik híresség mellett kötnek ki. Reese Witherspoon például egy reklámügynök férjet talált, Jessica Alba párja pedig filmproducer. Meryl Streep 35 évvel ezelőtt egy szobrászhoz ment hozzá, de azért ez mégsem ugyanaz, mint amikor egy énekes kiemel egy rajongólányt az első sorokból, és pár hónappal később már gyűrűt is húz az ujjára. A legfontosabb különbség, hogy az eddig felsorolt kapcsolatok működnek, a most következők pedig nem.

Fred Durst és Krista Salvatore, no meg a többiek

A Limp Bizkit frontemberét Britney Spearsszel, Carmen Electrával, Halle Berryvel, Pamela Andersonnal, Paris Hiltonnal és Rachel Hunterrel is kapcsolatba hozták az elmúlt években, így igen nagy meglepetést okozott, amikor bejelentette, feleségül veszi egyik rajongóját.

Forrás: AFP

A rocker 2006-ban épp Krista Salvatoréra gondolt, de az akkor 20 éves lány végül csak az eljegyzésig jutott a zabolátlan énekessel. Nem sokkal korábban egyébként a szintén ismeretlen Leyla Bearman is épp így járt Freddel. A sztár 2009-ben aztán a Twitter oldalán közölte, hogy elveszi Esther Nazarovot, majd a boldogító igen kimondása után egy hónappal be is adta a válókeresetet. Frendnek tehát nem volt szerencséjea  hölgyrajongóival, és úgy tudjuk, azóta sem találta meg a boldogságot senki oldalán.

Lee Ryan és Samantha Miller

Ha megkérdeznénk a Blue frontemberét, működhet-e egy rajongóval köttetett frigy, Mr. Ryan aligha tudna igennel válaszolni. Kollégájához hasonlóan ő is elvette egyik imádóját, az ő kapcsolatukból azonban egy gyermek is született.

Forrás: Northfoto

Ha hihetünk a pletykáknak, Miller félmeztelen fotókkal hívta fel magára az énekes figyelmét a Myspace-en, és ezzel sikerült kitűnnie a csapatért sikoltozó kiscsajok közül. 2012-ben aztán Lee azt csiripelte a Twitteren, hogy ismét szingli és szabad, az élete pedig egy vicc. Vélhetően ez a házasság sem tartott örökké...

Jennifer Lopez és a fiúk

Boldogító igen egy ismeretlennel című összeállításunkben említettük már, hogy a 44 éves énekesnő és színésznő előszeretettel ment hozzá a régmúltban teljesen ismeretlen emberekhez. Ezek a kapcsolatok azonban, a bemutatott urakéhoz hasonlóan mind kudarccal végződtek.

A díva először 1997. február 22-én házasodott össze egy kubai pincérrel, Ojani Noával, akitől aztán hamar el is vált. Ezt követte Chris Judd-dal való frigye. J.Lo 2001-ben mondott igent háttértáncosának, de szerelmük egy évig sem tartotta össze őket. 

J.Lo és Chris JuddForrás: AFP

Ezek után Jennifer úgy döntött, inkább egy hozzá korban, anyagi helyzetben és életfelfogásban is közelebb álló párt választ, ezért 2004 nyarán összekötötte az életét Marc Anthonyval, a Puerto Ricó-i énekessel. Sajnos a sztárnak ez a házassága is kudarcba fulladt, hét év után adták be a válópert, de Marckal lényegesen tovább bírta, mint korábbi, kevésbé ismert férjeivel.

Deáki Tímea párterapeuta véleménye a témáról:
"Csak mi, a nem híres emberek érezzük úgy, hogy egy világhíresség élete maga a paradicsom. A csillogás és anyagi biztonság mellett ugyanis számos olyan probléma veszi körül őket, amibe nem is gondolunk bele. Azért sem, mert őket egy magasabb szintre helyezzük, és úgy vagyunk vele, hogy nekik nem lehetnek hétköznapi problémáik.

Mindenek előtt tudniuk kell kezelni a tényt, hogy bármikor rendelkezésre kell álljanak - felismerik őket az utcán, lehetetlen felvételek készítenek rólunk a lesifotósok -, másrészt óriási szükségük van a biztonságos családi háttérre. Mivel vágynak némi hétköznapiságra, ezért érthető, hogy miért választanak magunknak ismeretlen társat. Úgy vélik, hogy ez kicsit lehozza őket abból a magasságból, ahová az ismertségük helyezte őket, és talán így egy kicsit észrevétlenné is válnak.

És hogy miért nem működik mégsem? Azért, mert egy hétköznapi ember nem tudja feldolgozni egyik napról a másikra, hogy a társa minden jó szándéka és törekvése mellett is csak háttérember lesz a híresség mögött. Elveszíti az eddigi életét - a családja és a barátai is másként néznek rá, ami javarészt irigység -, mindeközben pedig fel kell dolgoznia, hogy párja eközben továbbra is reflektorfényben tündököl.

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy milyen nehéz együtt élni egy 'kívülállónak' azzal, hogy az ismert szerelme rendszertelenül, időnként hosszabb időt is eltölt a világ különböző pontjain, sokszor nélküle. És persze azokról sem szabad megfeledkezni, akiknek ez mégis sikerül. Ahhoz azonban nagyfokú alázatra, önismeretre és óriási szeretetre van szükség, ami csak akkor működik, ha ezekkel az elemekkel eleve rendelkeztek a szerelmesek.