Fantasztikus évet zár a Megasztár egykori győztese. Király Viktor számára ez az év nem is alakulhatott volna jobban, hisz szakmailag sikert sikerre halmozott.

Az énekes nem panaszkodhat, hiszen rendkívül eredményes éven van túl. Számos szakmai díjban részesült, például ő kapta a legjobb férfi előadónak járó Comet-gömböt az idei VIVA Comet-gálán. Viktor nem elégszik meg eddigi eredményeivel, további kihívásokat keres.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu


„Elképesztően alakult számomra ez az év. Most adtam le az első olyan lemezemet, amit én hangszereltem, szöveget írtam alá, és a zenéjét is magam szereztem. Ez elképesztő mérföldkő az életemben, és ezzel megmutathatom a rajongóimnak, hogy nemcsak énekes, de zeneszerző is vagyok. Év végén részt veszek még a Játékkészítőben is, ami igazán érdekes színfolt az életemben. Nem mondom, hogy musicalszínész leszek, de így év végére nem rossz kipróbálni valami újat. 2014-et jó évnek értékelném, hisz rengeteg elismerést kaptam, például a VIVA Comet év férfi előadója címet, ami hatalmas megtiszteltetés számomra" – mesélte az énekes, aki a karácsonyt a családja körében tölti majd, és inkább a háttérből figyeli az ünnepi készülődést.
„Karácsonykor valahová elutazunk belföldön a családdal, és együtt, szeretetben töltjük el ezt a pár napot. Én tipikusan olyan férfi vagyok, aki a háttérből figyeli az eseményeket, és csak a hasára gondol. Mindig kérdezgetem, hogy mikor eszünk már, mert ilyenkor mindig annyi finomság közül lehet választani. Ha lesz gyermekem biztos változik majd a hozzáállásom, és többet kiveszem majd a részem a karácsonyi teendőkből."