A legnagyobb sztárok együtt forgattak videoklipet

Forrás: Kallo Peter -
Bereczki Zoltán klipforgatás Király Linda Játékkészítő Radics Gigi Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindultak az év legnagyobb színházi produkciójának, a Játékkészítő című darabnak a munkálatai. Az első lépés egy klipforgatás volt, amelyben együtt énekel majd Bereczki Zoltán, Radics Gigi és a Király testvérek.

Ahogy a Life.hu is megírta, Alföldi Róbert lesz a főszereplője a Játékkészítő című színházi zenés akciómesének, amelynek alkotói egy Broadway szuperprodukcióhoz hasonló színdarabot álmodtak meg. A első lépés a színdarabot népszerűsítő klip forgatása volt, amelyben a szereplők együtt hallhatóak, láthatóak majd.

Forrás: Kallo Peter

Az „álmodd meg a csodát" című klip Radics Gigi, Bereczki Zoli, Király Linda és Király Viktor szereplésével készült. A klipforgatáson három szerencsés rajongó a kulisszák mögé is benézhetett és találkozhatott kedvenceivel. A sztárok örömmel fogadták a vendégeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.