Oscar-gála szelfi ebola Time év képei 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Time összeállította az idei év fotóit. 10 sokatmondó felvétel került a listájukba, köztük az Oscar-gálán készült szelfi is.

Többen vagyunk a Földön, mint valaha, de sosem voltunk ennyire közel egymáshoz, mint most. A fotózás kulcsszerepet játszik ebben, amely határokat, kultúrákat, nyelveket átlépve tájékoztat és tanít bennünket. Ezzel a gondolatsorral vezeti fel idei összeállítását a TIME. A listán szerepel például az az Oscar-szelfi is, amely történelmet írt. Ahogy a Life.hu is megírta, percek alatt milliók osztották meg.

Forrás: AFP

De az eboláról az ukrán helyzetről és az amerikai tinédzser gyilkosságról is tudósítanak a fotók.

Összefutott a két uralkodónő: Beyoncé és Katalin hercegnő első találkozásahttp://www.life.hu/news/20141209-katalin-hercegno-talalkozott-beyonceval-new-york-ban-egy-nba-s-kosarmeccsen.htmlÉlete első NBA-s kosármeccsén találkozhatott először a brit hercegnő a popzene királynőjével.NewsOrigoKutyák és költők, mintha ikrek lennének - figyelemfelkeltő fotósorozathttp://www.life.hu/news/20141209-kutyak-es-hires-koltok-irok-pozolnak-egymas-mellett-egy-olasz-fotos-dan-bannino-fotosorozataban.htmlEgy olasz fotós a kutyák embertelen sorsára szeretné felhívni a figyelmet legfrissebb fotósorozatában, amelyen a blökik és hozzájuk hasonló híres írók pózolnak.NewsOrigoA nap jó híre! 2014-ben már fénytrolival is utazhatsz a fényvillamos melletthttp://www.life.hu/news/20141208-2014-december-8-an-indul-a-fenytroli-a-72-es-vonalan-es-lesz-fenyvillamos-is.htmlHatodik alkalommal közlekedik Budapesten az adventi fényvillamos. Idén először ledekkel díszített fénytrolival is utazhatsz.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.