Oscar-selfie sztárokkal: felrobbant a Twitter

Forrás: Twitter/Ellen DeGeneres -
Oscar-gála Twitter Oscar 2015 Barack Obama világsztár Hollywood selfie Ellen DeGeneres Oscar 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két óra alatt több mint kétmillióan osztották meg a gála műsorvezetőjének világsztárokkal zsúfolt önfotóját. Nagyon menő!

Ellen DeGeneres történelmet írt az Oscar-selfie-vel. A ceremónia háziasszonya a gála kellős közepén összeterelte a körülötte üldögélő celebeket a Dolby Színházban egy selfie erejéig. Ráfért a fotóra Meryl Streep, a másodjára is elbotló Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Angelina Jolie, Brad Pitt, Kevin Spacey, Jared Leto, Lupita Nyong'o, Channing Tatum és Julia Roberts is. „Bárcsak Bradley karja hosszabb lett volna" – posztolta Twitterére Ellen DeGeneres.

A gála többi vicces pillanatát nézd meg galériánkban! Forrás: Twitter/Ellen DeGeneres

A felvételt több millióan osztották meg néhány óra leforgása alatt, ezzel még Barack Obama elnök újraválasztásakor írt üzenetének Twitter-rekordját is megdöntötte - írja a Huffington Post. Ezzel ez a kép lett a világ leghíresebb önfotója.

Íme, a díszes társaság hátulról lekapva:

Forrás: Twitter/Telegraph
Jennifer Lawrence megint elesett az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/news/20140303-jennifer-lawrence-szineszno-2013-hoz-hasonloan-iden-is-elesett-az-oscar-galan-a-voros-szonyegen.htmlA bájos színésznő ezúttal nem a szobrocska átvételekor botlott meg, hanem még a vörös szőnyegen. Hiába, még egy hollywoodi sztárnak sem egyszerű magassarkúban lépdelnie.News--Ki volt a legragyogóbb az Oscar-gálán?http://www.life.hu/trend/20140303-oscar-gala-2014-a-legszebb-es-a-legrosszabb-ruhak-a-86-dijatadon.htmlKáprázatos ruhakölteményekben nem, élénk színű kreációkban azonban igencsak nagy hiány volt a 86. Oscar-gálán. Hatalmas bakik ezúttal sem történtek, néhány kedvenc stílusikonunk azonban sajnos kreatívabbak bizonyult az év többi napján, mint a legfontosabb vörös szőnyeges eseményen. A púderszín ismét hódított, arra pedig nagyon kevesen vállalkoztak, hogy a legelcsépeltebb színben, feketében lépjenek a vörös szőnyegre. Következzen a ruhamustra a vasárnap esti Oscar-gáláról.Trend--Oscar 2014: bejöttek a jóslatok!http://www.life.hu/kult/20140303-oscar-dij-2014-ime-a-gyoztesek.htmlA brit Steve McQueen történelmi drámája, a 12 év rabszolgaság kapta a legjobb filmnek, Cate Blanchett a legjobb női, Matthew McConaughey pedig a legjobb férfi főszereplőnek járó elismerést a vasárnapi 86. Oscar-díjátadó gálán, amelyen a Gravitáció révén a legjobb rendezőnek választott mexikói Alfonso Cuarón történelmet írva lett a kategória első latin-amerikai díjazottja.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.