Közös karácsonyfát állított a Design Terminál, a Hello Wood alkotócsapat és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a budapesti Erzsébet téren. A kizárólag tűzifából készült installáció alapanyaga az ünnepek után rászoruló családokhoz kerül.

Vízkeresztig látható az Erzsébet téren a Hello Wood alkotócsapatának öt nap alatt felépített különleges karácsonyfája. A 4,5 méter széles, 11 méter magas karácsonyi installáció több, mint 5000 db, összesen 150 mázsát kitevő tűzifából épült meg. A Design Terminál támogatásával megvalósult installáció faanyaga januárban, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül rászoruló családokhoz kerül. A szervezők ezzel is szeretnék felhívni a  figyelmet, hogy az otthon melegének megteremtése több ezer család számára jelent problémát minden télen.

Forrás: Ajándékterminál

A Design Terminál hagyományos karácsonyi rendezvénysorozatának, az Ajándék Terminálnak további karitatív események is részét képezik. A december 17-i Jótékonysági Design Aukción 70 magyar tervező egyedi designtárgyaira lehet licitálni, a befolyó bevétel pedig idén is a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkáját segíti.

Az ország fája pedig a Kossuth téren díszeleg, amelyet kedden dekoráltak fel. Kattints IDE és nézd meg, hogyan pompázik!