Tóth Gabi: "dühös és hálás is vagyok"

Forrás: Life.hu -
Tóth Gabi Tha Shudras X-Faktor 2014 Trap kapitány After-X
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dráma és könnyek helyett halál lazán búcsúzott a Tha Shudras az After-X-ben az X-Faktortól. Tóth Gabi technikai okokat vélt felfedezni a kiesés hátterében, Trap kapitány pedig élő adásban nyugtatta meg rajongóikat, minden most kezdődik el számukra. 

Szombaton este a Tha Shudrasnak ért véget az X-Faktor versenye. Mentoruk, Tóth Gabi így a fináléra versenyző nélkül maradt. Az énekesnő az After-X-ben nem is tagadta: dühös a történtek miatt, de egyszerre hálás is a nézőknek, hogy a különleges csapat eljuthatott idáig. Gabi azt is fejtegette, a zenekaroknak sokkal nehezebb a dolguk, mint az egyéni énekeseknek, főleg, hogy a srácok a szombati döntőben semmit nem hallottak magukból, és lehet, hogy ez vezetett a kiesésükhöz.

Forrás: Life.hu

Trap kapitány a szokásos lazasággal és viccel kezelte a kiesést... "Itt kell megtudnunk az After-X stúdiójában, hogy mi estünk ki? Pedig épp az előbb vígasztaltam Benjit" - hülyéskedett.

Ez volt az X-Faktor 2014 utolsó párbaja! A Tha Shudras esett ki a versenybőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141213-a-tha-shudras-esett-ki-az-x-faktor-2014-utolso-parbajan.htmlJövő héten véget ér az X-Faktor 2014 tehetségkutató. Hónapokig tartó versenyzés után a célegyenes előtt a Tha Shudras esett ki, így Tóth Gabinak nem lesz versenyzője a döntőben, Alföldi Róbertnek viszont két mentoráltja is ott lesz.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoVastag Csaba az X-Faktorról: "Versenyzőként nem kell mindenkire hallgatni"http://www.life.hu/bulvar/20141213-vastag-csaba-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-interjuban-meselt-nekunk-az-idei-evadrol.htmlVastag Csaba 2010-ben nyerte meg az X-Faktort és karrierje azóta törtelenül ível felfelé. Interjút sem könnyű vele egyeztetni. Közeledünk az idei verseny fináléjához, így Csaba arról is mesélt, mi kell ahhoz, hogy valaki megnyerje a show-t.TV + Bulvár--Az este, amikor kiderült, kik a legjobbak a 2014-es X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/percrolpercre/20141213--x-faktor-kilencedik-elo-show-amelyben-kiderul-kik-a-legjobb-versenyzok.htmlDecember 21-én, vasárnap kiderül, ki nyeri meg a 2014-es X-Faktort. Addig azonban még sok minden vár a versenyben maradt énekesekre és mentoraikra. A top 4 mezőnye kialakult. Ha kíváncsi vagy, mi volt az adásban és mi történt az utolsó párbajon, pörgesd végig a cikket.Percről percreOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.