Puskás Peti: "Nem szerettem, amikor Tóth Andi megöregedett a színpadon"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
finálé X-Faktor mentorsegéd Puskás Peti interjú backstage X-Faktor 2014 döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti Szikora Róbert mentorsegédjeként tűnt fel a 2014-es X-Faktorban. A fiatal énekes, akinek a karrierje szintén egy tehetségkutatóban indult, azt is elárulta, melyik az a döntős, aki szerinte ma este mindent visz.

"Jól döntöttünk, amikor kiválasztottuk azt a három lányt, akik aztán az élő show-ban is szerepeltek. Az pedig, hogy Tóth Andi itt van a fináléban, mindent elárul" - mondta Puskás Peti, akivel a backstage-ben beszélgettünk, ahonnan az egész élő adást követjük majd.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Andi elképesztő tehetség és a hetek alatt igazi előadóművésszé vált. Igazi csibész csajszi, most még 'könnyű' dolga van, hiszen egy csomó ember segíti, hogy a lehető legjobbat nyújtsa a színpadon. Az persze a jövő zenéje, hogy a tehetségét hogyan tudja kamatoztatni, de biztosan benne van az X. Fiatal, dinamikus, magára vonzza a tekintetet. Azokat a produkcióit kevésbé kedveltem, amelyek öregítették, pl. a Whitney Houston-dal... Én leginkább a fiatalságra, a lendületre vagyok kíváncsi" - értékelte a 15 éves Andit Peti, és hozzátette, simán el tudja képzelni, hogy ő lesz az, aki ma este mindent visz.

A mentorsegédek szerint...

Geszti Péter - Andi, Juli
Stohl András - Andi
Puskás Péter - Juli
Czutor Zoli - Andi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.