A Hello Wood alkotócsapata által állított installáció több mint 5000 darab tűzifából készült az Erzsébet téren. A különleges fenyőfára több szakmai lap is felfigyelt világszerte.

Több angol nyelvű lap is cikkezett arról az Erzsébet téren felállított karácsonyfáról, amely körülbelül 5000 darab, vagyis nagyjából 150 mázsa tűzifából épült fel – figyelt fel rá a hvg.hu.

Forrás: Daniel Domolky - deephoto.hu/Daniel Dömölky

A 11 méter magas, ünnepi hangulatú installációról többek között a Designboom, az Archilovers és a World Architecture News emlékezett meg: külön kiemelték a rendhagyó fenyőfa jó célra történő felhasználását, hiszen ahogy a Life.hu is megírta, januárban az építmény minden darabja a rászoruló családokhoz fog kerülni. A brit Metro is lecsapott a nem mindennapi fára, amely éjjel-nappal látogatható, és amelynek „kápolnaszerű belsejében bárki nyugalomra találhat a nyüzsgő város kellős közepén."

300 méternyi fényfüzér az ország karácsonyfáján
Néhány hete került a szokásos helyére az ország karácsonyfája - a majdnem 20 méter magas fenyőfát ide kattintva csodálhatod meg teljes pompájában.