Salsázó kutya az internet új kis kedvence

kutya tánc salsa gazdi négylábú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Salsa zenére „táncol", így várja gazdáját egy jó fej kutya, akiért odáig van most a világháló népe.

Újabb bizonyíték, hogy az ebek bármire képesek! Láttunk már kisgyermeket pelenkázó négylábút, karácsonyfát feldíszítő ügyes blökiket és hallottunk jódlizó kutyáról is. Most pedig egy táncoló kutyusért rajongunk, aki teljes örömmámorban, táncikálva, ugrándozva fogadta gazdáját, amikor megpillantotta őt.

Azok a lobogó fülek....nincsenek szavak... A tényleg übercuki produkciót az alábbi videóban megnézheted:

Golyók elé vetette magát egy kutya, hogy megvédje gazdáithttp://www.life.hu/csalad/20141202-golyok-ele-vetette-magat-egy-nemetjuhasz-kutya-hogy-megvedje-gazdait.htmlNoah, a németjuhász egy váratlan utcai lövöldözésben áldozta fel életét egy édesanyáért és három gyermekért. Mind megmenekültek, a kutya azonban a helyszínen elpusztult.CsaládSzupercuki kutya, akit nem lehet felébresztenihttp://www.life.hu/news/20141110-a-cuki-kutyat-chloet-nem-tudja-felebreszteni-gazdija.htmlEgy tüneményes kutya az internet új sztárja, akit gazdája hiába próbál meg felébreszteni, ő csak alussza tovább édes álmát. Figyelem, cuki videó következik!NewsOrigoA kutya, aki lepipálja a férfimodelleket – ismerd meg Bodhit!http://www.life.hu/trend/20141015-bodhi-kutya-modellkent-pozol-minden-ceg-vele-akarja-reklamozni-termekeit.htmlEgy amerikai kutya, Bodhi nem mindennapi tehetségével „Menswear Dog" néven vívta ki a modellszakma elismerését.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.