Letelt Tatár Csilla felmondási ideje a TV2-nél. Ma reggel még a Mokka stúdiójában kezdte a napot, utoljára.

Ahogy írtunk róla, a szőke műsorvezetőnő 12 év után döntött úgy, hogy elhagyja a csatornát és a köztévéhez igazol. Csilla hetekkel ezelőtt posztolta a Facebookjára, hogy melyik napokon várja még ő a stúdióban a nézőket: „A beosztásom szerint 22-én és 23-án is én várlak titeket, szóval mi még találkozunk a 2014-es év utolsó Mokkájában" - írta. 

Valószínűleg Csilla már nagyon várta ezt a napot, az elmúlt hónap alatt Kárász Robival többször is szóváltásba keveredett. A műsorvezető reggeli posztjai azonban arról árulkodnak, hogy még ebben az esetben is nehéz a búcsú. Csilla végigszelfizte a reggelét, majd sírva köszönt el a nézőktől és kimérten Kárász Robitól. Nézd: 

"Úton életem utolsó Mokkája felé" - írta a Facebookra néhány órája.

Forrás: Tatár Csilla/Facebook

És ezt is: "...és akkor mindjárt kezdünk"

Forrás: Tatár Csilla/Mokka

Csillától kollégája, a szintén a TV2-től távozó Vujity Tvrtko a minap így búcsúzott: "Drága Tatár Csilla! Nézőként (de furcsa ezt leírnom) ma láttalak utoljára Mokkát vezetni. Szóval, most már nem tévés műsorvezetőként, hanem a barátodként kívánok Neked minden jót, magánéletedben és a képernyőn egyaránt. Hamarosan teljesülhet nagy álmod, esti show-műsort fogsz vezetni, előre tudom, hogy nagyszerűen. És én büszkén ülök majd le a tévé elé azért, hogy megnézhesselek. Búcsúzásként, a TV2-ben öleld meg kollégáinkat, az operatőröket, szerkesztőket, riportereket, rendezőket, hiszen ezek a nagyszerű háttéremberek rengeteg örömöt okoztak Neked, nekünk. Azokat pedig, akik megbántottak, nos, őket kétszer is öleld meg, hadd lássák, hogy női méltóságod, emberi nagyságod legyőzhetetlen.Nagyszerű ember vagy, büszke vagyok Rád, megharcoltál az álmodért és küzdelmed sikerre vezet, meglátod! Hűséges néződ maradok! Meg a barátod. Sok sikert, Csillagom!"

Forrás: Vujity Tvrtko/Facebook

Most pedig Dudás Ádám köszönt el a műsorvezetőtől: "Felemás érzéseim vannak. Holnap szenteste, ma pedig az utolsó munkanap. Mindig várom ezt a napot, hiszen az év legmeghittebb, legboldogabb pillanatai jönnek utána. Ilyenkor a stábbal boldog ünnepeket kívánunk, elköszönünk egymástól. A mai búcsú viszont nagyon más volt, mint az elmúlt 10 évben bármikor. Egyik legközelebbi barátommal utoljára dolgoztunk együtt. A Róna utcában, ezek között a falak között lettünk jóba, minden második reggel találkoztunk. Na, ilyen már nem lesz többet, ma volt az utolsó. Drága Csillám! Kívánom, hogy mindent érjél el az életedben, amit csak szeretnél, kívánom, hogy óriási sikerekben részesüljél, ebben biztos is vagyok! Mi pedig Zuglón kívül a kis csapattal együtt folytatjuk!"

Forrás: Dudás Ádám/Facebook