5 Facebook-poszt, amit senki nem hagy ki, amikor vakáción van

Forrás: Thinkstock -
Vakáció koktél Facebook szülő egzotikus nyaralás posztolás forró csokoládé karácsonyfa süti nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, 5 példa arra, miket szokott (majdnem) mindenki posztolni Facebookra, amikor vakáción van.

Újabb meglepetéssel rukkolt elő a Facebook

Te láttad már az évvégi összegződet a közösségi oldalon? Ha nem, kattints IDE!

Valld be, te is imádod megosztani életed legjobb, legemlékezetesebb élményeit, ételeit, italait, pillanatait Facebookon. Íme, néhány kihagyhatatlan poszt, amiket te is felraksz a közösségi oldaladra a vakációd alatt. Ugye magadra ismersz?

1. A karácsonyfád

Tedd a szívedre a kezed – ugye te is felraktad a Facebookra, milyen csodaszép az idei fád?! A sztárok sem voltak ezzel másképp. ITT gyűjtöttük össze a hírességek fáit.

Forrás: Thinkstock

2. A forró csokid/A koktélod

Naná, hogy el kell dicsekedned vele, milyen pompás koktélt szürcsölgetsz valahol, egy napsütéses helyen. De a tejeskávés-forró csokis-mézeskalácsos posztok is elárasztották a Facebook-falat.

3. Te és a szüleid

Te és anyukád, vagy te és apukád. Sokan szeretnek felrakni és a nagy nyilvánosság elé tárni hasonló felvételeket, bár néha ezek inkább a családi albumba illenének.

4. Te egy trópusi szigeten

Nyilván kihagyhatatlan kategória, hiszen el akarsz dicsekedni vele, milyen meseszép helyen jársz, míg más otthon dolgozik. Általában a barátaid, ismerőseid szívét fájdítod ezekkel a posztokkal.

5. „Csináltam sütit"

Hurrá! Ezzel is szívesen büszkélkedik el az ember fia/lánya. Pedig a legtöbbünk az ünnepek alatt hasonlóan szorgos volt – csak nem számolt be róla a Facebookon.

Hogyan viselkedik egy Bika vagy épp egy Szűz csillagjegyű ember a Facebookon? Kattints IDE és kiderül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.