Íme, 5 példa arra, miket szokott (majdnem) mindenki posztolni Facebookra, amikor vakáción van.

Újabb meglepetéssel rukkolt elő a Facebook
Te láttad már az évvégi összegződet a közösségi oldalon? Ha nem, kattints IDE

Valld be, te is imádod megosztani életed legjobb, legemlékezetesebb élményeit, ételeit, italait, pillanatait Facebookon. Íme, néhány kihagyhatatlan poszt, amiket te is felraksz a közösségi oldaladra a vakációd alatt. Ugye magadra ismersz?

1. A karácsonyfád

Tedd a szívedre a kezed – ugye te is felraktad a Facebookra, milyen csodaszép az idei fád?! A sztárok sem voltak ezzel másképp. ITT gyűjtöttük össze a hírességek fáit. 

Forrás: Thinkstock

2. A forró csokid/A koktélod

Naná, hogy el kell dicsekedned vele, milyen pompás koktélt szürcsölgetsz valahol, egy napsütéses helyen. De a tejeskávés-forró csokis-mézeskalácsos posztok is elárasztották a Facebook-falat.

3. Te és a szüleid

Te és anyukád, vagy te és apukád. Sokan szeretnek felrakni és a nagy nyilvánosság elé tárni hasonló felvételeket, bár néha ezek inkább a családi albumba illenének.

4. Te egy trópusi szigeten

Nyilván kihagyhatatlan kategória, hiszen el akarsz dicsekedni vele, milyen meseszép helyen jársz, míg más otthon dolgozik. Általában a barátaid, ismerőseid szívét fájdítod ezekkel a posztokkal.

5. „Csináltam sütit"

Hurrá! Ezzel is szívesen büszkélkedik el az ember fia/lánya. Pedig a legtöbbünk az ünnepek alatt hasonlóan szorgos volt – csak nem számolt be róla a Facebookon.

Hogyan viselkedik egy Bika vagy épp egy Szűz csillagjegyű ember a Facebookon? Kattints IDE és kiderül!