Íme, a szomorú igazság arról, mit csinál a kutyád a távollétedben

kutya távollét videó gazdi szomorúság
Egy kíváncsi kutyagazdi kamerát adott kedvencére, hogy megtudja, mit csinál az eb addig, míg nincs otthon. Az eredmény őt is megdöbbentette. Szívszorító videó következik.

Nem éppen erre számított annak a kutyusnak a gazdája, Mike, aki egy úgynevezett GoPro kamerát rögzített az ebére, hogy megtudja, mit csinál kedvence addig, amíg ő távol van:

Jól látszik, mennyire ideges lesz a kutya, amikor Mike elköszön tőle, majd ezután végig az ajtó és az ablak között cikázik azt várva, hátha felbukkan gazdája. Csalódottságában a férfi ágyára veti magát a ruhái közé, időnként pedig szomorúan felvonyít.

Így óvd meg kedvenceidet a szilveszteri petárdabalesetektől! Hasznos tanácsokért és infókért olvasd el cikkünket ITT!
Salsázó kutya az internet új kis kedvence http://www.life.hu/news/20141222-salsa-zenere-tancol-a-kutya-igy-orul-gazdajanak-amikor-meglatja.html Salsa zenére „táncol", így várja gazdáját egy jó fej kutya, akiért odáig van most a világháló népe. News Origo Golyók elé vetette magát egy kutya, hogy megvédje gazdáit http://www.life.hu/csalad/20141202-golyok-ele-vetette-magat-egy-nemetjuhasz-kutya-hogy-megvedje-gazdait.html Noah, a németjuhász egy váratlan utcai lövöldözésben áldozta fel életét egy édesanyáért és három gyermekért. Mind megmenekültek, a kutya azonban a helyszínen elpusztult. Család Van olyan kutya, amelyik jódlizik – 10 dolog, amit nem tudtál az ebekről http://www.life.hu/csalad/20141031-a-kutyakrol-ezt-biztosan-nem-tudtad-van-amelyik-jodlizik-es-csokkentik-a-vernyomast.html Ahány kutya, annyi jellem. Minden fajta másban jó, de egy dologhoz biztosan az összes kutya ért: a gazdi legnagyobb kedvencének lenni. Íme, 10 dolog, amit még biztosan nem tudtál négylábú barátaidról! Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.