A lány már ezerszer bánhatja, hogy kikezdett Lacival. Sem a fiúval nem jött össze, sőt a kavarásnak köszönhetően addigi cinkostársai is elfordultak tőle. 

A kisgyerekes anyuka már a beköltözésekor sem tagadta, hogy imádja manipulálni a férfiakat, sőt, időközben az is kiderült, hogy lakásást, kocsiját, sőt még szilikonmelleit is egy gazdag vállalkozótól kapta. Ám nagyon úgy tűnik, ami a való világban bejön, az a ValóVilágban egyáltalán nem nyerő taktika. Emlékeztek még a bemutatkozó kisfilmjére? 

Zsu addig-addig nyomult Lacira, amíg a féltékeny Edina szembesítette őket egymással és így fény derült a hazugságokra is. És az egy dolog, hogy szinte biztos, hogy mostanában semmiféle kufircra nem kerülhat sor Laci és Zsuzsa között, a nagyobb pofáraesés az, hogy a nőtől eddigi villabarátai, Dani és Edina is elfordultak. Zsuzsa éjszaka, az ágyban próbálta kimagyarázni a kimagyarázhatatlant Daninak, de az eddig csak pincsikutyaként emlegetett 12. kerületi értelmiségi már nem dől be a szép szavaknak. "Ez nem játék volt, hanem ocsmány. Nem hiszem, hogy most visszajönnél bárki ellen is, olyat tennél, ami a kinti életben is megbocsáthatatlan" - jelentette ki a srác Zsuzsa felvetésére, aki azt mondta, szeretne kimenni a villából és egy újabb párbajon megmértettetni magát. 

A beszélgetést itt nézheted meg: