Meg akarták oldani okosba, ebből lett a ruhatárpara és a káosz

Music Fm káosz szilveszter ruhatár szervezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Már napokkal az esemény előtt figyelmeztették a Music FM és a Lights Off szilveszeri megabulijának szervezőit arra, hogy össze fog omlani a ruhatáruk, ha nem profi szolgáltatóra bízzák a munkát" - tájékoztat az index.hu.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, botrányos vége lett a Music FM és a Lights Off közös szervezésű szilveszteri bulijának a Hungexpón. Tömegnyomor a beléptetésnél, pánikszerű hangulat, eltűnt kabátok, durván viselkedő biztonsági őrök, káosz - írtuk korában.

Az Index úgy tudja, hogy a Lights Off nevében az Eleven Events Kft. csak december 23-án kereste meg azt a mobilruhatáros céget, amelyik a hasonlóan nagy volumenű hungexpós bulikon a ruhatárat biztosítja. Kétmillió forintos ajánlatukat azonban nem fogadták el, mondván majd megoldják okosba. Ebből lett a baj.

A lap úgy tudja, hogy a ruhatáros cég figyelmeztette is a szervezőket, hogy megfelelő szakértelem híján egy nyolc-tízezer fős rendezvénynél életveszélyes okosba megoldani a ruhatárat, ezt biztonságosan csak szakemberekkel lehet. A további részleteket ide kattintva érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.