"Már napokkal az esemény előtt figyelmeztették a Music FM és a Lights Off szilveszeri megabulijának szervezőit arra, hogy össze fog omlani a ruhatáruk, ha nem profi szolgáltatóra bízzák a munkát" - tájékoztat az index.hu.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, botrányos vége lett a Music FM és a Lights Off közös szervezésű szilveszteri bulijának a Hungexpón. Tömegnyomor a beléptetésnél, pánikszerű hangulat, eltűnt kabátok, durván viselkedő biztonsági őrök, káosz - írtuk korában.

Az Index úgy tudja, hogy a Lights Off nevében az Eleven Events Kft. csak december 23-án kereste meg azt a mobilruhatáros céget, amelyik a hasonlóan nagy volumenű hungexpós bulikon a ruhatárat biztosítja. Kétmillió forintos ajánlatukat azonban nem fogadták el, mondván majd megoldják okosba. Ebből lett a baj.

A lap úgy tudja, hogy a ruhatáros cég figyelmeztette is a szervezőket, hogy megfelelő szakértelem híján egy nyolc-tízezer fős rendezvénynél életveszélyes okosba megoldani a ruhatárat, ezt biztonságosan csak szakemberekkel lehet. A további részleteket ide kattintva érheted el.