Valószínűleg még soha nem láthatták ennyire hétköznapinak Amerika első számú családjának legidősebb lányát, Maliát, aki egy brooklyni rapbanda pólójában feszít egy egyelőre ismeretlen eredetű fotón.

Egyelőre senki nem biztos benne, ki készítette, hogyan és miért került fel Instagramra Barack Obama legidősebb lányáról készült fotó (mert hogy hivatalosan nem szerepelnek egyik közösségi oldalon sem), az amerikaiak azonban örömmel üdvözölték Malia Obamát és páratlan zenei ízlését köreikben.

Forrás: Instagram

A közvéleményt ugyanis nem csupán a 16 éves lány által viselt rap banda, a Pro Era pólója izgatja annyira, hanem hogy végre úgy érezhetik, bepillantást nyerhettek a Fehér Ház falai közé. Maliát pedig máris a legkúlabb tinédzsernek titulálták, aki nem mellesleg egy ugyanolyan család ugyanolyan gyermeke, mint bárki.

Feltörekvőben az újabb sztárcsemete-generáció
Romeo Beckham a Burberry arcaként keresi első millióit, Lionel Richie 16 éves lányára pedig már most lecsapott a világ egyik vezető modellügynöksége. Ám nem ők az egyedüliek a híres felmenőkkel és jó génekkel büszléledő sztárcsemetéknek: a Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat, akiknek már most érdemes megjegyezni a nevét.