Együtt élnek a VV 6 szereplői, VV Iza és VV Krisztián, akik lassan egy éve alkotnak egy párt.

Egy hónap híján egy éve alkot egy párt VV Krisztián és VV Iza. A VV6 befejezése után egymásba szeretett játékosok tartós szerelméért sokan egy lyukas garast sem adtak volna, ők mégis rácáfoltak a hitetlenkedőkre. Szeptemberben összeköltöztek és mindketten dolgoznak.

„Továbbra is dúl a szerelem közöttünk, Krisztiánt úgy szeretem, ahogy van, nem is tudok kiemelni semmit a tulajdonságaiból. Mások azt gondolták rólam, hogy én csak egy gazdag üzletember mellett tudtam volna elképzelni ez életemet, de ez nem így van. Soha nem számított, kinek mennyi a pénze és mi a foglalkozása. Amikor bementem a villába már egy éve nem volt párkapcsolatom, és nem is vágytam rá, pont ezért voltam eleinte elutasító vele szemben. Most viszont már össze is költöztünk"kezdett bele Iza, aki már három hónapja dolgozik egy benzinkúton, és Krisztián is talált magának munkát.

Forrás: Facebook/ VV Iza


„Úgy ismertük meg egymást, hogy együtt éltünk, így hatalmas meglepetést nem okozott az összeköltözés. Csak sokkal többet kell pakolnom utána. Ráadásul Krisztián kicsit megváltozott a fővárosban, rá is ráragadt a nagyvárosi stressz. Reggel mindenki egyszerre indul iskolába és dolgozni, már előre szörnyülködik, hogy mindenhol tömeg lesz. Jó neki a nyugi, de amikor hazamegy Hajdúnánásra elég hamar megunja, és alig várja, hogy újból visszakerüljön a pörgésbe. Egy egyszobás pesti lakásban élünk, kb. húsz percre a munkahelyemtől" - tette hozzá Iza, aki nagy álmáról, a modellkedésről végleg lemondott.
Nincs időm rá, hogy karbantartsam magam és Krisztián sem akarja, hogy idegenek bámulják a barátnőjét."