kozmetikus VV Edina bajusz VV7 VV Laci Való Világ szőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Láthatjuk, hogy a villalakók időnként egészen megújulnak. Körmös, fodrász, kozmetikus jár hozzájuk a villába, de mégis van olyan, aki köszöni, nem kéri a szolgáltatásokat.

Fanni folyamatosan ad a megjelenésére, Dórit sem láttuk még bozontos szemöldökkel és szőrös lábbal. De ha jól megnézzük, Edina szája fölött beköltözése óta megfigyelhető kis bajsza. Talán nem is veszi észre a lány, hogy jót tenne neki a gyanta, de az is lehet, hogy egész egyszerűen nem kér a kozmetikus szolgáltatásából. Ugyanis pár hete, amikor mindenki megszépülve került este képernyőre, az erdélyi lány szája fölött továbbra is ott virított bajuszkája, pedig lehetősége neki is volt rá, hogy eltávolíttassa.

Forrás: RTL Klub

Nemcsak őt, de villaszerelmét, Lacit sem zavarja ez az apróság, lelkesen csókolja a lányt, és mások sem tettek még megjegyzést a luxusbörtöntől csak pár száz méterre található iskolában tanult Edina egyedi ékességére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.