Rising Star: Palmer Izsák nem akar dalt kérni közismert dalszerző bátyjától

Forrás: TV2 Sajtószoba -
testvér zeneszerző Rising Star Palmer Izsák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palmer Izsákot szinte minden családtagjával összekeverik, ráadásul bátyja, Johnny K. Palmer már komoly sikereket tudhat magának a magyar zeneiparban.

Igazán különleges családban nőtt fel Izsák, akinek édesanyja Jamaikából, édesapja pedig Madagaszkárról érkezett egyetemi ösztöndíjjal Magyarországra tanulni annak idején. Hat gyermekükkel Győrben telepedtek le, de a csemeték ma már a világ különböző pontjain élnek. Izsák Bécsben fotóasszisztens, bátyja, Johhny pedig a magyar fővárosban zeneszerző. Johnny olyan számoknak írta a dalszövegét, mint Wolf Kati dala, amellyel az énekesnő az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselte Magyarországot, de Bereczki Zoltánnak, Hiennek, Bigának, Gáspár Lacinak is írt már dalt. Dukai Reginával pedig közös klipje is van. Izsák szerint bátyja pályafutása is hozzájárult saját művészi fejlődéséhez.

„A 12 évvel idősebb bátyám volt a családban az első, aki zenével, tánccal kezdett foglalkozni, de grafikus végzettsége is van. Sok pályán futott egyszerre, de már gyerekkoromban is felnéztem rá, hisz a viselkedése is példaértékű volt. Őszinte természete van, ártatlan lélek, szolid ember. Általában vele tévesztenek össze, mivel ő mozog már egy jó ideje ebben a szakmában. Most, felnőttként kezdünk jobban összeszokni, előtte a korkülönbség miatt ritkábban töltöttük együtt az időt, Budapesten gyakran lógunk együtt. Szerencsére csak néhány ember ismer fel minket, ők pedig tisztelettel közelítenek felénk” – kezdett bele Izsák, aki sikeres bátyától kér néha tanácsot, de nem szeretné, ha dalt írna neki.

Forrás: TV2 Sajtószoba

„Nem kértem meg a bátyámat, hogy a Rising Star után írjon a számomra sikergyanús nótát, talán majd közösen. A művészet az önkifejezésről szól, ezért önmagamnak szeretnék dalokat szerezni. Ha előadó akarok lenni, akkor nem a bátyám dalba öntött érzéseit és gondolatait akarom tolmácsolni a közönség felé. Inkább a tanácsaira hallgatok, hisz ő már végigjárta ezt az utat, igaz, kicsit másképpen. Ő a színfalak mögött áll, én a színfalak előtt szeretnék, de a nagy vágyam engem is a háttérbe állítana. Nem a zene a legfőbb célom, írni is szeretek, de a filmrendezés érdekel igazán. Elsősorban művésznek tartom magam, értéket szeretnék teremteni" – mondta az énekes, aki Bécsben dolgozik, Budapesten gyakran megfordul, mégis egy vidéki várost érez az otthonának.

„Bécset inkább turistavárosnak érzem, hozzászoktam a magyar kultúrához. Budapest kedves hely, nagyon jó hangulata van, de az otthonomnak Győrt nevezném, ahol nevelkedtem, itt jártam óvodába, és az utóbbi években ott töltöttem a legtöbb időt. Már a műsor kezdete előtt sem tudtam úgy végigmenni az utcán, hogy ne ismerjenek fel. Anyukám és pár testvérem Bécsben él, én pedig osztrák állampolgár vagyok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.