Rising Star: Peter Srámek barátnője nagyon féltékeny sikert sikerre halmozó szerelmére

Zámbó Jimmy Peter Sramek barátnő Rising Star féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peter Srámeknek kilenc hónapja van barátnője, de a lány nem jön el a Rising Star élő adásaira. Vajon megváltoztatja-e a fiú sikere a pár életét?

A Rising Star nagy próbatétel elé állítja a szerelmespárt. Vivien örül Peter sikereinek, de tudja, hogy az érdeklődés középpontjába került fiúra több lány is kíváncsi, naponta kap szerelmes üzeneteket. Vajon visszasírja korábbi életüket, amikor még nem álltak sorban a lányok Peter egyetlen aláírásáért?

Forrás: TV2

"Mindkét országban felismernek, most Budapesten a pályaudvaron futott utánam egy árus és megkínált kebabbal, az újságos közös fotót kért. Pozsonyban pedig az áruházban ismertek fel a lányok. Nehéz ezt megszoknia a barátnőmnek, egyelőre még féltékeny, hisz neki is új ez a szituáció. Nagyon figyeli, mit csinálok, mit mondok, és sajnos nem minden esik jól neki. Ezt együtt meg kell oldanunk, meg kell Viviennek szoknia, hogy a tévés szerepléssel együtt jár a rajongók hada” - mondta Péter, akiért nem izgul barátnője a stúdióban.


„Csak az első adást látta stúdióban, azóta nincs ideje, mert érettségire készül és sokat tanul. Velünk sajnos nem tud jönni, mert korán indulunk, és csak másnap megyünk haza, itt alszunk. Egyszer talán a szüleivel kocsival ideutaznak, jól ismerem őket, nagyon drukkolnak nekem. Ugyanakkor nyugodtabb vagyok, ha nincs velem a próbákon, mert nem tudnék rá koncentrálni. Ha itt lenne, foglalkoznom kellene vele is, ketté kellene szakadnom. Nehezebb lenne a dolgom, nélküle viszont csak a produkcióra koncentrálok. Minden adás után beszélünk telefonon, és ha hétköznap otthon vagyok, akkor igyekszem minél több időt szakítani rá” - árulta el a Jimmy-rajongó fiú, aki azt nem akarta kommentálni, hogy barátnője szívből drukkol-e neki vagy visszasírja korábbi életüket.

„Ha a jövőm úgy kívánja, a közönség akarja, akkor Magyarországra költözöm. Épp úgy szeretem ezt az országot, mint Szlovákiát. Az Európai Unió országai között már szabad a mozgás és a zene amúgy sem ismer határokat. Hiszek a távkapcsolatban, ha eléggé bízunk egymásban” - magyarázta.

Megmenekült a kombinált házasságtól a Rising Star versenyzője, Singh Vikihttp://www.life.hu/bulvar/20141213-singh-viki-indiai-gyokerekkel-rendelkezik-megmenekult-a-kombinalt-hazassagtol.htmlA Rising Star énekesnője, Singh Viki indiai gyökerekkel rendelkezik, édesapja Indiából költözött Magyarországra. Vikit arról kérdeztük, hogyan befolyásolta az indiai kultúra.TV + Bulvár--Ádám Krisztián esett ki a Rising Star-ból http://www.life.hu/bulvar/20150104-adam-krisztian-esett-ki-a-rising-star-bol.html2015 első Rising Star-ja izgalmasra sikerült. TV + Bulvár--Ördög Nóra egy rikácsoló spiné, Majka ózdi suttyógyerekhttp://www.life.hu/bulvar/20141201-ordog-nora-es-majka-a-rising-star-musorvezetoi-internetes-kommenteket-olvastak.htmlA kommentelők nem kímélik a Rising Star műsorvezetőit, Ördög Nórát és Majkát sem. Ők pedig a maguk módján reagáltak ezekre.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.