Bocs, Beyoncé, de bébitigrist etetni nem menő

Forrás: Instagram/beylite -
tigris Jay-Z Thaiföld pénz simogatás állatvédő vadállat etetés turistalátványosság Beyoncé Blue Ivy Carter szegénység kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és családja épp Thaiföldön nyaral, ahol egy gyerektigris simogatása és etetése közben örökítette meg magát. Az állatvédők kiakadtak.

Múlt héten elefánton lovagolt, most pedig tigrist etet Beyoncé és családja, akik éppen Thaiföldön töltik jól megérdemelt pihenésüket. Bár az énekesnő által közzétett fotó első pillantásra nagyon glamúros (csillogó ruhában, hatalmas ékszerekkel és koronával a fején mi más lenne?), a háttérsztori már a legkevésbé sem az.

Forrás: Instagram/beylite

Az állatvédők szerint ugyanis Thaiföldön külön iparág szakosodott a vadállatok etetésére, akik kínzással faragnak belőlük turistalátványosságot és pénzt. Sok turista akaratlanul is hozzájárul ezeknek az állatoknak a szenvedéséhez.

A legtöbbjüket már kiskorukban elválasztják az anyjuktól, veréssel idomítják őket, majd napi 20 órán át ketrecben vagy láncra verve tartják őket. Az állatvédők kiakadása tehát jogos, Beyoncé pedig biztosan kétszer is átgondolja majd ezután, mihez adja az arcát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.