Egy toll, ami bármit életre kelt a semmiből, amit csak szeretnél

videó rajzolás toll 3D-nyomtató feltaláló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 3Doodler egy 3D-s toll, amelynek segítségével bármit megrajzolhatsz és megelevenedik. Elképesztő!

Ruha, játék, szemüveg vagy pénztárca – bármiről is legyen szó, az alábbi videóban is látható 3D-s tollnak nem lehet akadály.

A 3Doodler névre keresztelt eszköz szó szerint a semmiből kelti életre a tárgyakat. Maxwell Bogue, a toll feltalálója az itt látható videóban mondja el, hogy egy tönkrement 3D-s nyomtató nyomán született meg a 3Doodler ötlete, amely 2,3 millió dollárt hozott a konyhára neki.

Károsak a gyerekekre a 3D-s filmek? A tudósok óvatosságra intenekhttp://www.life.hu/csalad/20141203-a-haromdimenzios-filmek-gyerekekre-gyakorolt-hatasat-vizsgaltak-francia-kutatok.htmlA háromdimenziós filmek a francia egészségügyi hivatal szerint károsíthatják a gyerekek látását.CsaládThinkstockMúlt, jelen, jövő: gondolatnyomtatás 127 éve és napjainkban, 3D-benhttp://www.life.hu/kult/20141125-127-eves-central-kavehaztol-a-jotekonysagon-at-a-3d-nyomtatas-vilagaig.html127 éves tradíció, hagyománykövetés és költészet. Írói közelség, valamint az út a kimondott és a leírt szavaktól a nyomtatottakig. Onnan pedig a nyomtatott valóságig. Így váltak kézzelfoghatóvá a gondolataink anno, és így jönnek létre a jövőben.Kult--A jövő a 3D nyomtatóé: új arcot is nyomtathathttp://www.life.hu/drlife/20130509-uj-arc-a-3d-nyomtatobol-a-villaskulcstol-a-mesterseges-fulon.htmlNyomtatni ma már rég nem csak papírra tudunk: a speciális 3D nyomtatók segítségével kulcsot, ékszereket, csokikreációkat, de mesterséges testrészeket is készítenek - egy férfinak ez a technika adta vissza a fél arcát.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.