öngyilkosság VV Zsuzsi ValóVilág 4 drogozás Bazilika RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsuzsit a ValóVilág korábbi szériájából elvonási tünetei miatt penderítették ki, a lány állítja, azóta hatalmasat fordult vele a világ és végre tisztességes életet él.

Az éjszakában dolgozó Márki Zsuzsi egy idő után a drogok rabjává vált. Most állítja, életét isten mentette meg és úgy tűnik, végre rendeződött a balhés, verekedős lány élete – írja a Bors.

Forrás: facebook/VV Zsuzsi

„Három éven át drogoztam, napi szinten. A ValóVilágba is így költöztem be" – kezdi Márki Zsuzsi, aki most először beszél a múltjáról és arról, hogyan sikerült talpra állnia.

„Az elvonási tünetek, a képzetek az ördög művei, gondoltam, így elkezdtem erősen hinni Istenben mint a gonosz elleni egyetlen segítségben. Egyszer rám tört a félelem, mezítláb, pizsamában szaladtam le a bazilikához, hogy menedéket találjak. De nem tudtam bejutni. A turisták, járókelők egyikétől kértem egy poharat, eltörtem, és a tér közepén felvágtam az ereimet."

A lányt hat és fél órán át műtötték, később pszichiátriára is járt. "A Biblia és a hitem segített: kijavítottam a kapcsolatom Istennel. Sokat köszönhetek olasz exbarátomnak is" – magyarázta az egykori valóságshow-szereplő, aki új párja mellett végre boldog és kiegyensúlyozott életét él.

Balla Eszter a harmadik babáját várja, és már tudja is a pici neméthttp://www.life.hu/bulvar/20150114-balla-eszter-a-madach-szinhaz-szinesznoje-ujra-babat-var-mar-tudja-is-a-pici-nemet.htmlNemrég még arról írtunk, hogy visszanyerte szülés előtti alakját Balla Eszter, most pedig harmadik gyermekével várandós. TV + BulvárOrigoMégis lesz új villalakó! http://www.life.hu/bulvar/20150114-csungohasu-malac-koltozik-a-villaba.htmlA VV Maci váratlan távozása utáni űrt igyekeznek pótolni a műsor szerkesztői. Vajon sikerül nekik feldobni a hangulatot az új lakóval?TV + BulvárVicces videó: Liptai Claudia is bakizik néhahttp://www.life.hu/bulvar/20150113-a-tv2-nyilvanossagra-hozta-hogy-a-joban-rosszban-sztarjai-hogyan-bakiznak-egy-egy-felvetel-kozben.htmlA TV2 nyilvánosságra hozta, hogyan bakiznak a Jóban Rosszban sorozat sztárjai, például Liptai Claudia, Cseke Katinka, Tóth Roland és Seres Dani.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.