Eddig minden szériában megfigyelhettük, hogy kerekednek a villalakók a hetek alatt, az elfogyasztott chips-, kóla- és csokimennyiségtől, illetve a néhány felindulásból elkövetett guggoláson és fekvőtámaszon kívül elég keveset mozog mindenki.  Bár annyira nem drasztikus a változás, mint az előző széria lakóinál, de észrevehetően kúsznak fel a kilók, főleg a lányokra.

A mindenhol alaposan feltöltött, átformált Dóri a villa jócsajaként érkezett. Egyaránt büszke természetes és mesterséges idomaira, egyelőre azonban úgy látszik, még nem vette észre, hogy kezd holdvilágarca lenni. Bár a férfinézők szeretik a meztelenül zuhanyzós jelenetit, ha nem vigyáz jobban, hamarosan csökkenhet a kukkolók száma.

/1501/VV_D_201511613211

Fanni már többször is meghökkent, amikor viszontlátta magát a nappaliban elhelyezett tévé képernyőjén, általában az "Én tényleg ilyen kövér vagyok?" felkiáltással vette tudomásul, hogy nem előnyös számára a képernyő, a megvilágítás, esetleg a mozgásszegény életmód...  Saját bevallása szerint legintimebb testrészére hízott a legtöbbet. Azért Fannit még így sem sorolnánk a dundi lányok közé, de egy kicsit kerekebb a hasa, mint beköltözéskor (és már biztosan nem azért, mert terhes...)

/1501/VV_Fa2015116131813

Zsuzsa eddig ügyesen tartotta súlyát, csak az utóbbi 1-2 hétben lett észrevehető, hogy ő is elindult lefelé a zsírlejtőn. Rá deréktájra kúsztak fel a kilók, remélhetőleg a párbajstressz miatt majd abbahagyja a nassolást. 

/1501/VV_Zs2015116131651

A fiúk közül Dennisen látszik legjobban a pocakosodás és tokásodás. Talán úgy gondolja, hogy ha már Fannit úgyis megszerezte, nem is kell jól kinézni? Sajnos el kell, hogy keserítsük, Fannit nagyon is foglalkoztatják a külsőségek, így jobb lesz, ha összeszedi magát. 

/1501/VV_De2015116131413