Sipos Peti feleségével Isztambulba látogatott, az álomutazás azonban kis híján rémálommá változott, a csapat frontemberének a rendőrséggel is meggyűlt a baja.

Az Irigy Hónaljmirigy tagjainak az év eleje a pihenésről szól. A szilveszteri őrület után és a 25. születésnapi nagykoncert előtt ráfér a kikapcsolódás a csapatra. Sipos Peti és felesége minden évben ellátogat pár napra egy-egy érdekes városba. Idén Isztambult vették célba, azonban nem minden úgy alakult, ahogy azt tervezték.

Forrás: Red Lemon Media

„Azt hittem, hogy Isztambulban jó idő lesz, de amikor leszálltunk, hóvihar és jeges szél fogadott minket, és ez sajnos szinte végig így volt a három nap alatt. Ennek ellenére szerettünk volna sok mindent látni, így nyakunkba vettük a várost. Mikor a Bazár felé mentünk, nagy csődületre, szirénára és gépfegyveres rendőrökre lettünk figyelmesek. Az esti híradóból tudtuk meg, hogy egy öngyilkos merénylő felrobbantotta magát a rendőrségen. Mi pont oda mentünk, hiszen a rendőrséggel szemben van a híres Bazilika Ciszterna bejárata, amely a népszerű Dan Brown-regény, az Inferno helyszíne - ezt mindenképpen látni szerettük volna" – mesélte az IHM sztárja, akinek hamar meggyűlt a baja rendőrökkel.

„Az egész város tele volt rendőrrel, készültségben voltak. Ennek ellenére este még bóklászni indultam, és az egyik téren megtetszett egy szökőkút. Még folyt ugyan belőle a víz, de már kezdett megfagyni, gondoltam készítek róla egy képet. A szökőkút mellett egy rendőrautó állt és a benne ülők azt hitték, őket fotózgatom: a kocsiból hirtelen kipattant egy rendőr és egy gépfegyveres, hogy mit művelek? Nem győztem magyarázkodni, és a képet mutogatni... egy pillanatra nagyon megijedtem" – idézte fel a kalandot Sipos Peti.

Isztambul, ahol a nyugati és a keleti kultúra egyesül - a Life.hu kedvcsináló utazási cikkét ITTolvashatod el!