Visszaül a Heti hetesbe Hajós András - Már alig várja

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Hajós András RTL 2 Heti Hetes Kern András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan két éve, hogy a TV2-n látjuk Hajós Andrást, a Sztárban sztár és Az ének iskolája zsűritagjaként. Nos, most újra a konkurenciát erősíti. 

A vasárnapi Heti hetesben lesz látható újra Hajós András, sőt ugyanott Kern Andrást is láthatják a nézők.

"Kicsit úgy érzem magam, mint a külföldre tanulni ment diák, aki hazajön, és várja, hogy az a jó húsleves, meg ahogy szokott lenni, az mikor jó" - nyilatkozta Fókusznak Hajós.

Emlékeztek a Sztárban sztár - Galambos Lajos botrányra?

A Sztárban sztár egyik adásában Kökény Attila Galambos Lajost alakította. A zsűritagokat lenyűgözte az egykori megasztáros produkciója, majd egy sort gúnyolódtak Lajcsin. A zenész kiakadt, Hajós András pedig így reagált minderre: "Amikor azt mondtam, hogy Lajcsi a popzene és a sertésfeldolgozó ipar határán mozgott, nem lehettem bántó, hiszen nem a megjelenésére utaltam, főleg, hogy le is fogyott. Soha senkit nem ítélnék meg a külseje alapján, a Lajcsi sonkának szólt a megjegyzés, hiszen neki ilyen üzlete is volt. Lajcsi muzsikáját nem lehet olyan művészi fokon kezelni, mint Michael Jacksont vagy Balázs Fecót. Lajcsi a pénzre ment rá, és remek üzletember vált belőle, de egy üzletembernek legyen vastag bőre" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.