Mi lesz Liluval a ValóVilág után?

Forrás: Lilu/Instagram -
Kolosi Péter műsorvezető ValóVilág 7 Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak magánélete, de karrierje is válságba került Lilunak? Egyelőre nem tudni, milyen feladatot kap az RTL Klubtól a ValóVilág után...

A minap arról írtunk, hogy válságba jutott Lilu házassága, most pedig a Blikkben arról lehet olvasni, hogy a karrierje is megfeneklett. Most a ValóVilágot vezeti felváltva Istenes Bencével, ám hogy a későbbiekben milyen feladatokat kap, nem tudni. A napilap szerint már abból is jól látszik a mellőzöttsége, hogy tavaly Bence egyedül vezette az X-Faktort, amíg Lilu a Celeb vagyok, ments ki innen! valóságshow délutáni háttérműsorát kapta az RTL II-n.

Forrás: Lilu/Instagram

"Ahogyan eddig is, ezután is számít Lilura, és számol is vele a csatorna. Hogy melyik műsort fogja vezetni, attól függ, melyik csa­tornánkon milyen műso­rokat tervezünk" - nyilatkozta a műsorvezetőről Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.