Schell Judit sokkolta színpadon álló kollégáit

Fotó: MTI/Zih Zsolt -
színésznő Thália Színház tüsszentés Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészek a legkülönbözőbb módon reagálnak a színpadon a váratlan szituációkra. Schell Judit megoldása ezekre a kényes helyzetekre teljesen egyedülálló.

Schell Judit, a Thália Színház színésznője váratlan szituációkban időnként elfelejti a szöveget vagy lefagy a színpadon. Ilyenkor nemcsak magát, de a színpadon álló kollégáit is sokkolja.

Forrás: Thália Színház / Csatáry Krisztina

„Amikor valami váratlan történik a színpadon, amire nem tudok reagálni, akkor az első gondolatom az, hogy 'most kimegyek', és meg is teszem. Ilyenkor még visszaszólok - nem a nézőknek, hanem a kollégáknak, hogy a 'viszontlátásra'. Amikor jó pár éve a III. Richárdot játszottuk a régi Nemzeti Színházban, és az üvegkoporsó tetején küzdöttem a partneremmel, egyszer csak éreztem, hogy tüsszentenem kell.

Hogy ne történjen meg, nyomkodtam az orrom alatt egy pontot, hátha elmúlik, de nem sikerült, és valami iszonyatos hang tört ki belőlem. Ilyen vicces helyzetben mindig nevetek, de ugyanakkor a hirtelen szituáció miatt elfelejtem a szöveget. Ekkor is csak arra tudtam gondolni, hogy akkor én most innen kimegyek. Köszöntem - a kollégám csak nézett utánam -, és otthagytam a jelenetet a színpadon" – mesélte nevetve a szerelmi háromszögbe keveredett színésznő a Thália szieszta című kötetlen beszélgetéssorozat januári műsorán, a Thália Színház Mikroszínpadán.

Sztárok a magasbanhttp://www.life.hu/galeria/20130917-sztarok-a-magasban-schell-judit-gubas-gabi-toth-eszter-pindroch.htmlA Thália színház új darabjának, a Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban rendhagyó sajtótájékoztatóján jártunk, ahol Schell Judit, Gubás Gabi és Tóth Eszter egy Boeing gépen stewardesseknek öltözve mutatták be az oxigénmaszk használatát és szolgáltak fel nekünk egy kis frissítőt.GalériaRitka pillanat: Schell Judit megmutatta a családját!http://www.life.hu/bulvar/20141114-schell-judit-megmutatta-a-csaladjat-a-kockabirodalom-cimu-kiallitason.htmlSchell Judit keresett és elfoglalt színésznő, akit a nagyközönség olyan filmekből ismerhet, mint az Állítsátok meg Terézanyut! vagy a Csak szex és más semmi. Meglepődtünk, hogy férjével és két kisebb gyermekével együtt jött el egy gyerekeknek szóló kiállítás megnyitójára.TV + Bulvár--Pindroch Csaba nőcsábász letthttp://www.life.hu/bulvar/20130920-pindroch-csaba-nocsabaszt-jatszik-a-boeing-boieing-leszallas-parizsban.htmlTöbb nőt szédít egyszerre a jófiúnak megismert Pindroch Csaba, pedig ez még főiskolás korában sem fordult elő, amikor nem volt családja. De még ez sem elég neki, addig nem nyugszik, amíg nem írhatja ki a pólójára, hogy "iron man" - tudta meg a Life.hu.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.