Kiderült, miért vágták ki A szürke ötven árnyalata tamponos jelenetét

jelenet rendező tampon Szürke 50 Christian Grey szexjelenet producer könyv Anastacia Steele kivágás A szürke ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan a mozikba kerül A szürke ötven árnyalata filmje, ám a film készítői már most leszögezték: nem egy pornófilmet forgattak, a könyv híres jelenetét pedig eszükbe sem jutott a mozivászonra vinni.

Ahhoz, hogy a mozivászonra kerüljön egy könyv története, szükség van néhány alapvető változtatásra és kompromisszumra. Kiváltképp, ha egy erotikus filmadaptációról van szó.

Forrás: Youtube

A szürke ötven árnyalata készítője a Variety magazinnak adott interjújában magyarázta el, miért vágták ki a könyv egyik híres-hírhedt jelenetét, amikor is Christian Grey szex előtt önkezűleg gondoskodik arról, hogy Anastasia Steele tamponja ne legyen útban a szexuális aktusuk előtt.

Már nem sokat kell várni, hogy megtudjuk, meddig is húzódik az a bizonyos határ, ha a szexről van szó.

Mamipornó millióknak

Az első kötet megjelenése óta borzolja a kedélyeket A szürke ötven árnyalata, amelyet több mint 40 nyelvre fordítottak le és minden idők leggyorsabban fogyó könyvének kiáltották ki. Mi lehet a siker titka? Ennek járt utána a Life.hu ITT.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.