A rapper állítja, a korábbi nyolc végrehajtáskérőjét rendezte, ezért most csak a késedelem miatt zaklatja az adóhivatal.

Ahogy a Life.hu is megírta, L.L. Junior több százezer forintos tartozást halmozott fel gyorshajtási és parkolási bírságok miatt. A rapper hiába keresett szépen az Édes Élet realitynak köszönhetően, keresete háromnegyedét az adósságok törlesztésére kellett fordítania. Nyolcmillió forintot fizetett be egyben, hogy meneküljön a végrehajtás elől, ám úgy látszik, maradhatott még adósság. L. L. Juniornak fogalma sem volt, hogy újra rajta van az adósságlistán és meglepődött, amikor a Blikk  szembesítette a tényekkel.

L.L. JuniorForrás: facebook/L.L. Junior

„A tartozásokra felszámoltak késedelmi kamatokat, és ennek a „büntetésnek" is vannak kamatai, amelyek folyamatosan nőnek. Egyszerűen meg sem tudom mondani, hogy pontosan mennyi a tartozásom, mert nyomonkövethetetlen. Tavasszal szoktak kiküldeni egy összesítő táblázatot, amelyből nagy nehezen kibogozom, mennyit kell még fizetni, de ha ezzel kések, annak is van kamata, így akár évekig görgethetek magam előtt pár százezer forintot" – magyarázta a rapper, aki decemberben azzal került a címlapokra, hogy ittasan okozott balesetet.