Fehérvári Alfréd Gábor rajongó Rising Star levél ostrom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star versenyzője közkedvelt a nézők körében, naponta bombázzák levelekkel a rajongók. Az elfoglalt énekes mindegyikre válaszol. Megkérdeztük, hogyan kezeli a levéláradatot és főleg mikor van ideje válaszolni.

Nem akar senkit sem megsérteni azzal, hogy figyelmen kívül hagyja a levelét, neki címzett kedves sorait, így éjszakánként rajongói levelekre válaszol Alfréd.

Fotó: Tv2

"Örülök, hogy 6000-enn követnek az oldalamon, de úgy gondolom, hogy ennek nem a külsőm az oka, hanem amit képviselek.Én nem ismerkedni jöttem ebbe a műsorba, hogy a külsőmmel hódítsak.

Van olyan levél, amit 8 percig olvasok és semmi köze a külsőm dicséretéhez, és nem egy pohár italra invitálnak. A zenémet véleményezik és ez mindennél többet jelent. A háromszázból csak kettő olyan levél akadt, ahol randira hívtak" – mondta Alfréd, aki nem gondolt arra, hogy ennyi szeretetet kap a nézőktől.

"Az összes levélre válaszolok, úgy érzem, hogy ez a minimum, amivel tartozom annak, aki írt nekem. Pedig időm alig akad, de mindig megoldom. Sokan hüledeznek is, amikor meglátják, hogy visszaírtam.Szerintem ez így természetes, ráadásul ez nekem is pozitív energiát ad. Múlt hétfőn öt és fél órámba került, hogy az összes levélre válaszoltam, és ezzel egy csapásra kiírtam magamból a zsűri szerint kicsit rosszabbra sikerült produkcióm miatt felmerült vegyes gondolataimat, érzéseimet, végre el tudtam ezt engedni. Ha nem írtak volna, akkor lehet, a mai napig őrlődnék, ez is segített abban, hogy a múlt vasárnapi produkcióm jól sikerült és nem kerültem a veszélyzónába" - árulta el Alfréd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.