A  világhírű magyar topmodell  St. Luciában, a Karib-szigetek egyik leglátogatottabb turistaparadicsomában pihente ki a kifutók fáradalmait.

A Victoria's Secret Fashion Show kifutóját is megjárt Mihalik Enikő St. Lucián pihente ki a téli bemutatókat. Megcsodálta a karibi térség gyönyörű vízeséseit, tengerpartjait, és ugyanolyan szexisen pózolt a strandokon, mintha egy fürdőruhakatalógus címlapjára készülne.

Enikő az Instagramján tette közzé nyaralós képeit, például ezt a provokatív fotót fagyizás közben.

Íme, a szexi vízeséses kép.

Forrás: Instagram/ mreniko

St. Lucia Kanye West és Kim Kardashian kedvenc nyaralóhelye, és elvarázsolta Gwyneth Paltrow-t is, aki blogján osztotta meg képeit.

St. Lucia
A könnycsepp alakú szigetet, St. Luciát 1502-ben, Szent Lucia napján fedezte fel Kolumbusz. A karib térség egyik leglátogatottabb úti célja, melynek hegyekkel és mély völgyekkel tagolt felszínét esőerdők, vízesések, liánok, hibiszkuszok és orchideák borítják. A Piton ikercsúcsai a világörökség részeként méltán váltak a sziget jelképévé. Az angol, francia, afrikai és karib kulturális hatásoknak köszönhetően egy egészen egyedi légkör fogadja a turistákat a szigeten. Castries a sziget fővárosa és egyben kereskedelmi központja pedig történelmi látványosságokkal és barátságos piacokkal várja az idelátogatókat. St. Lucia mindenkit rabul ejt, legyen szó napozni vágyókról, kirándulókról, búvárokról vagy akár szerelmespárokról.
Forrás: Thinkstock

Ha szeretnéd tudni, DJ Metzker Viki milyen gyönyörű helyeken nyaralt, ITT megnézheted.

Vajon Varga Viktor megtalálta az igaz szerelmet Thaiföldön?

Sarka Kata és férje a világ egyik legszebb szigetén jártak.