Nem került be az első 15 közé Vajna Timi szépségkirálynője, Kelemen Henrietta a Miss Universe szépségversenyen. Vajna Timi kissé csalódott, végig úgy gondolta, hogy az első három között fog végezni pártfogoltja. 

A 22 éves kolumbiai Paulina Vega lett a 63. Miss Universe győztese, a magyar versenyző még a legszebb 15 közé sem jutott be. Ezen Vajna Timi kissé meglepődött, ugyanis szerinte a helyszínen és a verseny alatt mindenki Henit favorizálta. Ráadásul ő vezette fel a fürdőruhás felvonulást, amiből Vajnáné messzemenő következtetéseket vont le. De nincs elkenődve. 

Fotó: Life.hu

„Kicsit furcsa ez a végeredmény, de nagyon büszke vagyok Henire, és úgy gondolom, minden elfogultság nélkül, hogy bele kellett volna férnie az első háromba. Ha hazaérkezünk, akkor Heni közreműködésével belefogunk a 2015-ös verseny szervezésébe" - mondta Timi a Life.hu-nak.

Forrás: Vajna Tímea

A Life.hu olvasói előzetesen arra szavaztak, hogy a magyar szépség az első 15-be már nem jut be. Sajnos igazuk lett, Miss Universe Hungary nem tudott olyan eredményt elérni, mint Kulcsár Edina. Ő lett a világ második legszebb lánya, ő állhatott az Európa szépe verseny dobogójának legmagasabb fokára.