Bizarr történet: elpusztult, majd feltámadt egy macska - videó

Forrás: Youtube -
feltámadás temetés macska hihetetlen történetek zombi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre gyanúsabb, hogy a macskáknak tényleg kilenc élete van. Íme, a legfurcsább macskás történet, amit valaha hallottunk.

Egy floridai úton ütötték el Bartot. Nagyjából két hete a gazdája talált rá az út közepén, egy vértócsában, élettelenül. Merev volt és hideg, nem fért hozzá kétség, hogy halott. Megkérte egy barátját, hogy segítsen eltemetni a kicsit több mint 3 éves állatot, mert ő maga képtelen volt arra, hogy elássa négylábú társát. "Ástunk egy gödröt, és láttam, ahogy David barátom eltemeti."Öt nap múlva a szomszéd kertjében tűnt fel a macska, gyengén, szomjasan, és látszott, hogy sürgősen orvosra van szüksége."

Forrás: Youtube

"Kinyitottam az ajtót, ott állt a szomszédom, kezében a macskával, és azt mondta, Bart nem halt meg. De ezt lehetetlennek tartottam, mi temettük el" –meséli a gazda, aki azóta sem tudta teljesen felfogni, ami történt.

Azóta megműtötték a macskát, rendbe tették az eltört állát, és eltávolították az egyik szemét. Az állatorvosok azt mondják, hamarosan hazatérhet.

Az egész kezelés összege nagyjából 2000 dollár, a macska gazdája és szomszédja az interneten kérnek támogatást a kezelés árára.

"Miért pont öt nap múlva került elő a macska? Ha életben volt, hazajöhetett volna hamarabb is. Csak arra tudok gondolni, hogy Isten az ötödik napon teremtette az állatokat"- magyarázza Bart gazdája a különös történetet.

Elmaradt a történelmi hóvihar New Yorkban – Európát okolják ezért http://www.life.hu/news/20150128-new-yorkban-elmaradt-a-tortenelmi-havazas-a-szakertok-az-europai-elorejelzesi-modellt-okoljak.html A történelmi havazás és vihar New York helyett az óceánra zúdult. Az európai modellt okolják a túlzó vihar-előrejelzésért. Az Egyesült Államok északi területein azonban 90 centi hó hullott. News Cudar idővel riogatnak: köd és kemény mínuszok lesznek http://www.life.hu/news/20150128-szerdan-tartosan-kodos-ido-csutortokon-minusz-10-fok-is-lehet.html Szerdán a köd okozhat gondot a közlekedésben, csütörtökön pedig van, ahol mínusz 10 fok is lehet. News -- Maszturbáló, szexelő szobrokkal lendítené fel az idegenforgalmat Tajvan http://www.life.hu/news/20150127-a-del-koreai-jeju-loveland-mintajara-erotikus-parkot-epitene-tajvan.html Párizs a szerelem városa? A romantikus szerelemé lehet. A buja, szexi, dévaj, lázadó, erotikus szerelem kapcsán viszont ezentúl Tajvan jut majd az eszünkbe. Ha minden terv szerint halad. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.