Egyre gyanúsabb, hogy a macskáknak tényleg kilenc élete van. Íme, a legfurcsább macskás történet, amit valaha hallottunk.

Egy floridai úton ütötték el Bartot. Nagyjából két hete a gazdája talált rá az út közepén, egy vértócsában, élettelenül. Merev volt és hideg, nem fért hozzá kétség, hogy halott. Megkérte egy barátját, hogy segítsen eltemetni a kicsit több mint 3 éves állatot, mert ő maga képtelen volt arra, hogy elássa négylábú társát. "Ástunk egy gödröt, és láttam, ahogy David barátom eltemeti."Öt nap múlva a szomszéd kertjében tűnt fel a macska, gyengén, szomjasan, és látszott, hogy sürgősen orvosra van szüksége." 

Forrás: Youtube

"Kinyitottam az ajtót, ott állt a szomszédom, kezében a macskával, és azt mondta, Bart nem halt meg. De ezt lehetetlennek tartottam, mi temettük el" –meséli a gazda, aki azóta sem tudta teljesen felfogni, ami történt.

Azóta megműtötték a macskát, rendbe tették az eltört állát, és eltávolították az egyik szemét. Az állatorvosok azt mondják, hamarosan hazatérhet.

Az egész kezelés összege nagyjából 2000 dollár, a macska gazdája és szomszédja az interneten kérnek támogatást a kezelés árára.

"Miért pont öt nap múlva került elő a macska? Ha életben volt, hazajöhetett volna hamarabb is. Csak arra tudok gondolni, hogy Isten az ötödik napon teremtette az állatokat"- magyarázza Bart gazdája a különös történetet.