Fluor Tomi vacsorája után kemény éjszakája volt Aleskának, aki annyira kiszáradt, hogy kórházban kötött ki.

Fluor Tomi vendégeit egy különleges vacsorára invitálta, ami vasutas hangulatban telt, ezért rántott húsos szendvicset, csalamádét, hamburgert és islert tálalt fel. Mivel Aleska nem eszik húst, ezért be kellett érnie egy furcsa ízű salátával, ami hamar éreztette a hatását – írja a Bors

Forrás: aleska.org

"Volt egy saláta, amiből csak én ettem, Tomi egy étteremből rendelte. Kicsit furcsa íze volt a sajtnak, és már vacsora közben éreztem, hogy valami nincs rendben" – emlékezett vissza Aleska, aki a vendégséget követően az éjszaka nagy részét a fürdőszobában töltötte.

"Teljesen kiszáradtam reggelre, nagyon legyengültem. Anyukám hívta ki hozzám az ügyeletet, azt javasolták, hogy a biztonság kedvéért feküdjek be a kórházba. Infúziót kaptam, és pár nap pihenésre volt szükségem" – mesélte az egykori pornósztár, aki még mindig nem nyerte vissza régi erejét.

A lap felkereste a rosszullét közvetett okozóját, Tomit, aki értetlenül áll az eset előtt: "Elképzelhető, hogy a sajtban volt valami, de inkább az egész hetet okolnám a rosszullétért. Összevissza ettünk mindent" – nevetett zavartan Tomi.