Még lábadozik, de már premierre készül Hujber Feri

Fotó: Szabó Balázs - Origo -
Hujber Ferenc intenzív osztály szívbetegség keringési zavarok lábadozás kórház Kiss Ramóna Erzsébetligeti Színház premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész összeomlása után már az Erzsébetligeti Színházban próbál, mert mint családfő, nem engedheti meg magának, hogy lazsáljon.

Ahogy a Life.hu is megírta , Hujber Feri keringési zavarok miatt került kórházba, ahol később az intenzív osztályon is ápolták. A színész felesége, Cynthia akkor úgy nyilatkozott, nem mehet így tovább és Ferinek vissza kell vennie a tempóból. Most azonban Hujber mindent megtesz azért, hogy a nézőknek ne kelljen csalódniuk, illetve hogy ne hozza nehéz helyzetbe a családját anyagilag – írja a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs - Origo

„Sajnos még egy kicsit beteg vagyok, de most van a főpróbahetem. Szombaton premierem lesz, amire nagyon készülök" – üzente röviden a színész a lapnak, aki Kiss Ramóna partnerét alakítja majd Ray Cooney–John Chapman darabjában, az Estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című darabban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.