Meglepődtek Keresztes Ildikó vacsoráján a Hal a tortán szereplői. Az énekesnő duzzad ajkakkal várta a vendégeket, akik először plasztikai beavatkozásra gyanakodtak. Az énekesnő felvilágosította a többieket, hogy teljesen másról van szó.

Bizarrul duzzadt ajkával sokkolta vendégeit Keresztes Ildikó, aki a Hal a tortán műsor házigazdájaként fogadta otthonában Koós Rékát, Nagy Sanyit, Vastag Tomit és Bigát, akik rögtön szóvá is tették. 

"Nem tudom nem észrevenni, hogy Csőrike feelinged van. De ez most mitől?" - jegyezte meg Nagy Sanyi, Koós Réka pedig kíváncsian méregette Ildikót és nem titkolta, plasztikai beavatkozást sejtett a háttérben. "Látszott a száján, hogy valami nincs rendben vele. Az nem lehet, hogy csak a felül, a tetejét csináltatta meg, és ilyen furcsán sikerült?" – lamentált. 

"Wellnessezni voltam vidéken, két napig ettünk-ittunk, mint az állat. Éjszaka egyszer csak felébredtem, kivert a víz, rosszul voltam. Bementem a klotyóba és onnan másodpercek töredéke alatt akartam visszajutni az ágyba és azt hiszem, elájultam. Brutálisan néz ki, ugye?" – magyarázta Ildikó, hogy valószínűleg esés közben sérült meg.