Megváltozott Berki Krisztián és kedvese, Pamela kapcsolata

Hódi Pamela társ szerelem Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónapig kellett nélkülöznie párját, Berki Krisztiánt az Édes Élet egykori szereplőjének, Hódi Pamelának. Igaz, hogy az Éden Hotel műsorvezetőjének elutazásakor nem éppen egy idilli család életét élték, Berki különköltözött, de a férfi hazaérkezésével minden megváltozott.

Hódi Pameláról, az Édes Élet egykori szereplőjéről sokat nem hallottunk az elmúlt 3 hónapban, csak akkor került ismét rivaldafénybe, amikor a FEM3 Cafén vezetett reggeli műsort pár hétig.

"Viszonylag gyorsan eltelt ez a három hónap, ami nekem csak három hétnek tűnt. Sokat pihentem, a napi sorozatnak is vége lett, a divatcégnél, ahol dolgozom, szünetet tartottak. Végre elég időt találtam arra, hogy a kislányommal foglalkozzam, főztem, takarítottam és hazamentem anyáékhoz. Nem izgultam azért, mert egyedül voltam, bár akadt olyan helyzet, mint az autóbaleset, amikor jó lett volna, ha Krisztián itt van mellettem és segít. Szerencsére talpraesett nő vagyok, aki mindent meg tud oldani, és amikor Krisztián itthon volt, akkor is szinte minden helyzetet egyedül kezeltem" – árulta el Pamela, aki belekóstolt a műsorvezetésbe.

Forrás: Ráday Optika

"Nagyon élveztem, bár tisztában vagyok azzal, hogy ehhez a szakmához sokat kell tanulni. Tele voltam izgalommal, feszültséggel, megfelelési vággyal, de jó volt. Biztos, hogy örömmel csinálnám, ha kapnék ilyen felkérést, de ezek távlati tervek. Most kezdem eltervezni a jövőmet, mit kezdjek az életemmel. Meg kell találnom, ami maximálisan leköt. Szeretnék elkezdeni dolgozni, fotósiskolába menni vagy műsorvezetést tanulni. Mindezt úgy tudom majd megvalósítani, hogy Natit bölcsődébe adjuk. A másfél éves kislányom a nap minden órájában velem van, rajta kívül nincs életem, és Krisztián is azt szeretné, ha valamihez kezdenék. Néha úgy gondolom, hogy nem is kötöm már le eléggé a gyerek figyelmét" - tervezget Pamela, aki úgy érzi, hogy Berki igazi társa lett.

"Volt időm átértékelni a kapcsolatunkat, már nem támadom le rögtön Krisztiánt, ha valamivel nem értek egyet, hanem gondolkodom a dolgokon. Ha valamit jónak lát, akkor csinálja úgy, majd később úgyis meglátja, mik lesznek a következményei. Így, hogy átértékeltem a kapcsolatunkat nyugodtabb lett az életem, nem stresszelek" – árulta el Pamela, és szavaira Krisztián csak bólogatott, majd elárulta, mit mondott neki kislánya édesanyja, amikor hazaérkezett:

"Számára egy 'küldetés', hogy együtt tartsa a családot. Szeret, engem akar, a családot és ezért megtesz mindent" - vallotta be Berki, aki nem tudja megfogalmazni, hogy számára a fiatal nő társ vagy szerelem.
"Nehéz ezt megfogalmazni, mert én, aki semmilyen szinten nem bízom a nőkben, miután megismertem Pamelát, három hónap múlva gyereket szerettem volna tőle. Hogy ezt minek nevezzük, szerelemnek vagy óriásszerelemnek, nem tudom megmondani, nem tudom, pontosan mit érzek iránta. Ezt is megtanultam Costa Ricán, hogy nem kell mindenáron megfogalmazni az érzéseidet, ráadásul a szavak mindenkinek mást jelentenek. Ő most az elmúlt hónapokban igazi társként bizonyított, nem csak a kislányom édesanyja."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.