Meglepő vallomást tett Fanninak a komisz kéményseprő: VV Dennisnek van egy 5 éves gyermeke. A szoláriumőrült lány nem túl jól fogadta a hírt.

VV Denins nagy vallomására a győztes párbaj után került sor. „Mondtam neked, hogy van egy titkom, amit szeretnék megosztani veled. Az a helyzet, hogy van egy kislányom" – kezdte mondandóját a villa komisza. Fanni nem fogadta túl jól a hírt, először azonnal legjobb barátjához, a szoláriumhoz akart menekülni. Végül mégis végighallgatta a már többször is botrányosan viselkedő Dennist.

Forrás: Origo

„Huszonegy éves voltam, akkor jöttem fel Budapestre, elkapott a nagyváros szele. Megismertem az édesanyját, idősebb volt nálam, és úgy érzem, hogy én csak donornak kellettem neki. De a nevemre vettem a gyereket, viszont kialakult közöttünk az anyjával egy olyan helyzet, ami bennem ellenszenvet váltott ki. Úgyhogy két-három éve láttam utoljára a kislányt" – mondta Dennis, aki szeretné helyretenni a dolgot, hiszen lánya semmiről sem tehet.

Szerelme vallomása után Fanni le is vonta a tanulságot: megint sikerült csalódnia a férfiakban. „Nem ítéllek el, a 21 éves fiúk kicsit ostobák. De le vagyok döbbenve, hogy ilyen jók a megérzéseim. Ne haragudj, nem ellened van, de ez nem megy nekem egyről a kettőre. Nehéz volt feldolgoznom a korábbi csalódásaimat is, ezért nem tudok bízni a férfiakban" – olvasható a lány mondandója a Blikken.