Kerényi Miklós Gábor Mező Misi vita TV2 háború Majka Rising Star zsűri KERO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élő műsor reklámszünetében történt a kínos eset, amikor KERO szó szerint lerohanta Mező Misit.

Ahogy a Life.hu is megírta , KERO-nak először Majkával gyűlt meg a baja, később pedig egy versenyző miatt ugrott össze Mező Misivel. Legutóbb pedig szintén a két zsűritag között alakult ki kínos feszültség.

A direktor a Borsnak elmondta, kollégája szerinte helytelenül, az érzelmeire hagyatkozva szavazott igennel Alfréd produkciójára.

„Misi másként képzeli el egyes dolgok megítélését, és ezeknek egy részét egyszerűen a belső élményei alapján építi föl. Vannak dolgok, amiken nem lehet vitázni. Például arról, hogy egy duett miről szól, ez nem érzelmi kérdés, ennek a műfajnak vannak konkrét meghatározásai. A duett két ember kapcsolatáról és viszonyáról szól, ha ellenségek, ha barátok, akkor is duett, mert két ember együtt énekel, és az érzelmeik összekapcsolódnak. Erről építő jellegű vitáink vannak" – magyarázta KERO, miután csillapodtak a kedélyek.

Horváth Éva kiszorult a képernyőről http://www.life.hu/bulvar/20150130-horvath-eva-is-a-kozteve-fele-kacsintgat-de-addig-foz.html Jelenleg nincs képernyőn az Éden Hotel tavalyi műsorvezetője, Horváth Éva, akinek idejét most a Miss Balaton szépségverseny előkészületei teszik ki. Egy számára új csatornánál viszont nagyon szívesen kipróbálná magát. TV + Bulvár -- VV Dennis: „Van egy kislányom" http://www.life.hu/bulvar/20150203-vv-dennis-eltitkolt-kislanyarol-vallott-vv-fanninak-a-valo-vilag-7-gyoztes-parbaja-utan.html Meglepő vallomást tett Fanninak a komisz kéményseprő: VV Dennisnek van egy 5 éves gyermeke. A szoláriumőrült lány nem túl jól fogadta a hírt. TV + Bulvár -- Képtelenek lekattanni a villalakók a szexről – Fanni nyög, Edina mellet villant http://www.life.hu/bulvar/20150202-valo-vilag-7-osszefoglalo-fanni-nyog-edina-mellet-villant.html A hatalmas szexek éjszakája jött el a villában. Mindkét villapár egymásnak esett. TV + Bulvár -- Sokkoló: Így még nem láttad Kim Kardashian csupasz fenekét http://www.life.hu/bulvar/20150202-kim-kardashian-meztelen-feneke-a-love-magazinban.html Pedig láttuk már millió módon, de Kim Kardashian MÉG MINDIG képes újat mutatni, ha fenékről van szó. TV + Bulvár -- Berki Krisztián: Kinek jut eszébe egy közép-amerikai országban, hogy magyar nőre vessen szemet? http://www.life.hu/bulvar/20150202-berki-krisztian-eden-hotel-miatt-kicsekkolt-az-orszagbol-szemelyzet-vette-korul-costa-rican.html Egy hete érkezett haza Berki Krisztián Costa Ricáról, az Éden Hotel felvételéről, ahol három hónapot töltött a családja nélkül. De nem csak a stábtagok sürögtek-forogtak körülötte. TV + Bulvár Origo VV Dani, irány haza! http://www.life.hu/bulvar/20150201-a-valovilag-kiesoje-vv-dani-aki-dennissel-parbalyozott.html Végre összecsapott Dennis és Dani, akik már régóta tervezték, hogy párbajon mérik össze erejüket. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.