Gregor Berni darabját levették a repertoárról - neki nem is szóltak

szerep Gregor Bernadett színház repertoár Újpesti Színház darab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő felháborodott az eljáráson, mert a Újpesti Színház nem is tájékoztatta, hogy 2 előadás után levették a Gázláng című darabot a műsorról.

Gregor Bernadett, a darab főszereplője kollégájától tudta meg, hogy aznap nem lesz előadás - értesült a Blikk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Két telt házas előadásunk volt az Újpesti Színházban. Január elején még volt egy vidéki bemutatónk is, és múlt héten újra játszottunk volna Újpesten. Az előadás azonban elmaradt, de nekem erről senki sem szólt. A kollégámtól érdeklődtem, és ő mondta, hogy aznap biztosan nem játszunk. Pedig ezért nem csináltam programot, és nem is vállaltam más munkát. Ez már a második darab, amit rövid időn belül levettek a műsorról. 2012-ben a Halálcsel című darab mindössze egyetlen előadást élt meg. Pedig hónapokig készültünk rá, akárcsak a Gázlángra. Azt hiszem, nem reklámozzák rendesen az előadásokat. Nem tesznek ki szórólapokat. Pedig az emberek kedvét meg kell hozni a színházhoz. A darab rendezője, Dózsa László egyébként mindent megtesz azért, hogy igazi színházat csináljanak. Nagyon profi. Ennek többször szem- és fültanúja voltam, de láthatóan sajnos nem minden rajta múlik" – magyarázta a színésznő.

A lap kereste a színház vezetőjét is, aki azt mondta, nem ő, hanem az Újpesti Kulturális Központ igazgatója nyilatkozhat az ügyben. Kovács Bence írásban válaszolt.

„A további Gázláng című előadásokra nem fogytak a jegyek, ezért határoztunk úgy, hogy nem játsszuk. Fontos feladatunknak tekintjük a telt házas előadások megvalósítását, erre jó bizonyíték az őszi évadunk. A Gázláng legutóbb január 12-én volt megtekinthető Nagykanizsán, a Kanizsai Kulturális Központban. További helyeken is tervezzük bemutatását tavasszal" – írta Kovács Bence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.