Egy kanál boldogság - Ma van a Nutella világnapja

mogyoró nassolás Nutella világnap édesség mogyórókrém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nutellát nem lehet nem szeretni. Kenyéren, gyümölcsön, palacsintán, vagy egy hatalmas kanállal szomorú napokon a kanapén fekve, mindig tökéletes gyógyír és boldogsághormon. Ma van a Nutella világnapja. 

Az egész világ egyszerre ünnepli ma a mogyorókrémek krémjét, az egyik legnépszerűbb édességet, az olasz Nutellát.

Forrás: Facebook/Nutella

Süss ma valami finomat, amibe teszel belőle, legyél kreatív, és ha csatlakoznál az alkotásaikat megosztók közé, használd a #nutelladay hashtaget, hogy a világon bárki megnézhesse, mit alkottál.

Próbáld ki legjobb Nutellás receptünket.

Mi történne, ha nem lenne Nutella?

"1. Szegényedne a gasztrokultúra - sok fontos édesség receptje elveszne. Csak a luxusszakácskönyvek őriznék meg a recepteket, de azokat csak kevesen forgatják. Csökkene az olasz konyhaművészet iránti érdeklődés.
2. A gyerekek visszamaradnának a növekedésben. (Mellesleg a felnőttek is, csak ők széltében...)
3. Megnőne a depressziósok száma. Sokan kezelik házilag - pszichológus bevonása nélkül - sikeresen kisebb-nagyobb bánatukat, az őket érő stresszt és a szorongásból adódó ok nélküli bánatukat, nyomott hangulatukat néhány kanálka Nutellával. A mogyorókrém kiesése komoly terhet jelentene a mentális egészséggel foglalkozó szakembereknek. ..."

Ha szeretnéd megtudni, mi lenne, ha nem lenne többet mogyorókrém, olvasd el korábbi cikkünket!

Dobpergés! Megnézheted az újabb teljes jelenetet A szürke ötven árnyalatából!http://www.life.hu/news/20150204-a-szurke-otven-arnyalata-ujabb-jelenete-lett-nyilvanos.htmlItt A szürke ötven árnyalata újabb jelenete. Az interjús részt láthatod Christian és Anastasia között.NewsOrigoÖrökbe fogadhatod Grosics Gyula kutyájáthttp://www.life.hu/news/20150203-grosics-gyula-az-aranycsapat-kapusanak-kutyaja-fruzsi-gazdat-keres.htmlAz Aranycsapat kapusának lánya, Grosics Edina szeretné örökbe adni elhunyt édesapja, Grosics Gyula kutyusát, Fruzsit.NewsOrigoSzállj fel a legrázósabb Disney-hullámvasutakrahttp://www.life.hu/news/20150202-a-legjobb-hullamvasutak-a-disney-parkokban.htmlEgy Disney-parkba legalább egyszer az életben el kell jutni, legalábbis azok szerint, akik már jártak ott. Most megmutatjuk a Disney-parkok legjobb és legijesztőbb hullámvasutait. Garantáltan kedvet kapsz a száguldáshoz.NewsThinkstockMegújulhat Budapest egyik kedvenc helye, a Normafa - nézd meg, hogyan!http://www.life.hu/news/20150128-megujulhat-a-normafa-ha-a-xii-keruleti-lakosok-megszavazzak-a-kerulet-kepviselotestulet-hatarozatat.htmlA tervek szerint változna a közlekedés, több parkolót építenének ki, felújítanák a területen lévő épületeket és sípályát is létesítenének. Így alakítanák át Normafát.NewsTe bedugnál egy levágott ujjat a laptopodba?http://www.life.hu/news/20150130-levagott-ujjaknak-kinezo-pendriveot-keszitett-justin-poulsen-fotos.htmlLevágott ujjaknak kinéző pendrive-okat készített egy kreatív fotós, hogy így reklámozza új projektjét. Menő vagy morbid?NewsOrigoIlyen hercegnő még nem volt a Disney-nél - Ismerd meg Elenát!http://www.life.hu/news/20150130-a-disney-uj-hercegnoje-elena-o-az-elso-latin-szepseg.htmlA Disney 2015. január 29-én bejelentette új karakterét, Elenát, Avalor hercegnőjét, aki egyedülállónak számít. Miért? Mutatjuk.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.