Egyre-másra akadnak ki a televíziós világ szereplői ugyanarra a heti sztármagazinra. Tatár Csilla után Demcsák Zsuzsa is szót emelt a magánszféra védelme érdekében.

Nem Tatár Csilla az egyedüli, aki nem szívesen vette kézbe ma reggel az egyik heti, sztársztorikkal foglalkozó bulvármagazint. Szerdán este A Dal műsorvezetője tette közzé a hivatalos Facebook-oldalán, hogy hatalmasat csalódott újságíró barátnőjében, csütörtökön délelőtt pedig Demcsák Zsuzsa írt felháborodott hangú posztot a közösségi oldalra.

"Sok más közszereplő nevében írom ezeket a sorokat! Sok más történetet végighallgatva. Sok más átejtést, hitegetést, zsarolást, félelemben tartást figyelembe véve. Mert mi (közszereplők) félünk, hogy bántanak minket, hogy rosszat írnak rólunk és inkább akkor mondunk valamit? Az újságíró viszont nem tartja be az adott szavát??? Tisztelem azokat, akik az újságíró etikát és alapvető emberi normákat figyelembe veszik. Fel tudnám őket sorolni, de legalább ugyanolyan hosszú lenne a sor, mint a túloldalt. Nektek, köszönöm!" - kezdi bejegyzését Zsuzsa.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Gyalázat, amit a bulvár sajtó művel. Én 'elvileg' kibírom, de a gyerekeimmel ne tegyék ezt! A gyerekeim nagyon jól vannak és szeretetburokban tartom, tartjuk őket. (...) A bulvársajtó már egymással csatázik az egyre negatívabb információk megszerzésében, s ezért minden etikátlanságra és törvénytelenségre képes. Nem nézi, hogy ezzel egy embert, engem és a gyerekeimet tesz tönkre egy életre. A hiteles információkon alapuló tájékoztatás ideje lejárt. Már ölni is képesek az olvasottságért" - folytatja a Mokka műsorvezetője, akinek a leginkább az fáj, hogy az egyik sztár-sztoris bulvármagazin felhasználta gyermekei fényképét. A teljes posztot a műsorvezető Facebook-oldalán olvashatod.