A világ első kengurukölyke, akit kitiltottak egy gyorsétteremből

Forrás: Twitter -
terápia kenguru kitiltás McDonalds kölyök panasz gyorsétterem Wisconsin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónapon át rendszeresen látogatott egy közeli gyorséttermet egy nő, akit egyik nap kedvencével együtt távozásra szólítottak fel.

Egy Wisconsinban élő hölgy, Diana Moyer három hónapon át rendszeresen látogatta kölyökkengurujával a McDonald's egyik közeli éttermét. Egészen addig, amíg panasz nem érkezett rájuk egy ismeretlen személy részéről, aki miatt arra kérték a nőt, legyen kedves távozni a gyorsétteremből.

Forrás: Twitter

Jimmyt, akiről a családnak terápiás állatot igazoló papírja is van, nem csupán étterembe viszi magával Diana, hanem moziba is templomba is jár vele.

Történelmi pillanat: plus-size modell szerepel az ikonikus magazin kampányábanhttp://www.life.hu/trend/20150205-plus-size-modell-szerepel-a-sports-illustrated-legujabb-kampanyvideojaban.htmlA szexi idomokkal megáldott Ashley Graham egy szál bikiniben flangál három kockás testű pasi előtt, akik a Sports Illustrated legújabb kampányvideójában majd' megvesznek a plus-size modellért. Ilyenre még sosem volt példa a magazin életében.TrendOrigoHamburgernek álcázva próbálta felvinni teknősét a repülőrehttp://www.life.hu/csalad/20150203-hamburgernek-alcazva-probalta-felvinni-teknoset-a-repulore.htmlUnalmas dolog egyedül utazni. Így gondolta az a férfi is, aki megpróbálta hamburgernek álcázott teknősét felcsempészni a repülőre. CsaládThinkstockMost kiderül, mi van valójában a McDonald's sült krumplijábanhttp://www.life.hu/drlife/20150122-ezeket-tartalmazza-valojaban-a-mcdonalds-sult-krumplija.htmlZöldségek, gyümölcsök és egészséges életmód ide vagy oda, még a legrendíthetetlenebbek is tudják a szívük mélyén: a McDonald's sült krumplijának nincsen párja a világon. Várjátok ki, amíg megtudjátok, mi minden van benne.Dr. Life--Emberhús ízű hamburgerek – te megkóstolnád?http://www.life.hu/news/20140929-emberhus-izu-hamburgereket-keszitett-egy-sef-a-kannibalok-leirasa-alapjan.htmlJapánban a fekete bucik élik fénykorukat, most pedig itt az új "őrület": az emberi hús ízére emlékeztető húspogácsa. Honnan tudták, milyen íze van az emberi húsnak? Azt mondják, leírások alapján készítették el... Megosztó étel, az biztos.NewsOrigoMeg Ryan után szabadon! Keira Knightley is hisz a megjátszott orgazmus erejébenhttp://www.life.hu/trend/20150205-keira-knightley-a-vanity-fair-videojaban-a-harry-es-sally-mintajara-eljatssza-az-orgazmust.htmlMeg Ryan után szabadon! A brit színésznő a Vanity Fair Oscar-díjas száma kedvéért vállalta be a Harry és Sally ikonikussá vált jelenetét.TrendOrigoAzta! Szénfekete hamburgereket gyártanak Japánban – te megkóstolnád?http://www.life.hu/news/20140911-fekete-hamburgereket-arul-egy-japan-burger-king.htmlFekete hamburgereket készít egy japán Burger King. A fura, természetes színezékkel felturbózott bucikban még a sajt és a szósz is fekete.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.