Történelmi pillanat: plus-size modell szerepel az ikonikus magazin kampányában

Forrás: facebook/Ashley Graham -
alak modell kampány Sports Illustrated videó plus-size magazin test Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi idomokkal megáldott Ashley Graham egy szál bikiniben flangál három kockás testű pasi előtt, akik a Sports Illustrated legújabb kampányvideójában majd' megvesznek a plus-size modellért. Ilyenre még sosem volt példa a magazin életében.

Minden jel arra mutat, hogy történelmi, méghozzá divattörténelmi pillanathoz érkezett a Sports Illustrated. A magazin életében ugyanis először kapott helyet egy plus-size modell a legújabb fürdőruhákat népszerű kampányában, amelyben a 26 éves Ashley Graham csavarja el a videóban szereplő három szexi srác fejét.

Forrás: facebook/Ashley Graham

Dögös, ugye? Mutatjuk a videót:

Az egészséges életmódot hirdető magazin eddig is szerette a szebbnél szebb formákkal megáldott modelleket, gondoljunk csak Kate Uptonra és a melleire. A plus-size fogalma azonban még mindig hagy némi kétséget maga után.

A Nylon magazin, aki szintén örömmel üdvözölte a SI lépését, rávilágít, hogy a mai napig zavar él az emberek fejében a molettebb manökeneket illetően. Eredendően a 36-os méret feletti modelleket sorolják ebbe a kategóriába, mint ahogyan a gyönyörű Crystal Rennt, Myla Dalbesiót vagy a külföldön is sikeres Farkas Évit.

"Éhezni nem szexi!"

A fenti mondat Sohpie Dahl plus-size modell szájából hangzott el, akinek karrierjét éppen csodás idomai indították el igazán. Ám nem ő az egyedüli - a Life.hu ITT gyűjtötte össze a legszexisebb plus-size modelleket.

Bár egy átlagos nő mérete is valóban ekörül az érték körül mozog, a plus-size modellek szerepeltetését még a mai napig sokan támadják, mondván, hogy az elhízott férfiak és nők az egészségtelen és mozgásszegény életmódot hirdetik – annak ellenére, hogy bizony nekik is ügyelniük kell a helyes táplálkozásra és a sportra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.