Az élet kegyetlen. Három hónapon át rendszeresen látogatott egy közeli gyorséttermet egy nő, akit egyik nap kedvencével együtt távozásra szólítottak fel.

Egy Wisconsinban élő hölgy, Diana Moyer három hónapon át rendszeresen látogatta kölyökkengurujával a McDonald's egyik közeli éttermét. Egészen addig, amíg panasz nem érkezett rájuk egy ismeretlen személy részéről, aki miatt arra kérték a nőt, legyen kedves távozni a gyorsétteremből.

Forrás: Twitter

Moyer nem értette, miért volt szükség erre az intézkedésre, hiszen elmondása szerint eddig semmi probléma nem volt sem vele, sem pedig az állattal, a 8 hónapos Jimmyvel, akit, mint kiderült, terápiás célból tartott.

„Ő a barátja, aki társaságot nyújt számára. Van egy kis autós ülésünk neki és babakocsink is" – magyarázta Larry, a nő férje, aki a wbay.com-nak azt is elmondta, hogy felesége még további négy kengurut tart otthon. Jimmyt, akiről a családnak terápiás állatot igazoló papírja is van, nem csupán étterembe viszi magával Diana, hanem moziba is templomba is jár vele.