Ellenfelekből barátok - El sem hiszed, kivel bulizott Liptai Claudia

Forrás: TV2 -
Tóth Gabi Ábel Anita Liptai Claudia Szomszédok Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolná, hogy Liptai Claudia és Ábel Anita sok éve ismerik egymást? A két színésznő pedig már a Szomszédokban is forgatott együtt. Anita azóta tinilányból felnőtt nő lett, Claudia pedig negyvenévesen jobb formában van, mint valaha. 

Nagy rajongója a Tóth lányoknak Liptai Claudia. Olyannyira, hogy ezúttal a koncertjükre is ellátogatott. "Bulizunk! !!! Ábel Anita barátnőmmel 1200 éve ismerjük egymást. Ami egyértelműen nem látszik. Két csoda a színpadon a Sister Act azaz Tóth Vera és Tóth Gabi!" - posztolta az alábbi képpel együtt a TV2 műsorvezetője.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

Claudia és Anita kapcsolata valóban régre nyúlik vissza. Egykor a Szomszédok című teleregényben is szerepeltek együtt, ahol a vörös démon az akkor még tini Julcsi pasijára hajtott. Nézd meg, hogy festettek a barátnők sok-sok évvel ezelőtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.