Liptai Claudia újra könyvet ír – a részletekről mesélt

Forrás: TV2 -
TV2 műsorvezető könyvírás regény Liptai Claudia Az álomnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető úgy döntött, első könyvének sikerén felbuzdulva újra klaviatúrát ragad és megírja második regényét.

Liptai Claudia első, Az álomnő című kalandregénye nagy sikert aratott. A műsorvezető most újabb szerelmi történeten töri a fejét és a Borsnak mesélt a részletekről.

Forrás: TV2

„Nem árulok el titkokat, de elmondhatom, hogy mivel nő vagyok, a nők lelkivilágát jobban ismerem, ezért most is nő a főszereplő. Ebben a könyvben több karakter szerepel, és bonyolultabb a történet. Vannak, akik nem a fantáziájukra, hanem a tényekre alapozzák a történeteiket. Én kiskorom óta fantáziavilágban élek, azt szerettem, ami kitalálható. Az ember mindent, ami történt az életében, felhasználja az írásaiban" – magyarázta Claudia, akit mostanában ritkábban látni a tévéképernyőjén, Ördög Nóra érkezésével telített a pálya a TV2-ben. A műsorvezető azonban egy cseppet sem búslakodik és végre jut ideje az írásra.

„Az első könyvem sikere után elhatároztuk a kiadóval, hogy folytatom az írást, de ezúttal kipróbáljuk, milyen, ha nem a karácsonyi időszakban jelenünk meg a piacon. Ennek az ideje most jött el" – fűzte hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.