Jönnek A szürke-szelfik! Csütörtök este lesz a film hivatalos hazai premierje, de a szerencsések, például Iszak Eszti már látták a mozit. Csütörtökön a Life.hu szerkesztősége is teszteli a filmet és csatlakozva sztárjainkhoz megírjuk majd a véleményünket.

Úgy tűnik, Dukai Regina imádja A szürke ötven árnyalata trilógiát, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy magára kapta filmes pólóját és buján kifestett szájjal örömködött. Képmegosztó oldalán pedig a film zenéjének egyik szövegét is megosztotta rajongóival. Ha kíváncsi vagy az összes betétdalra, kattints IDE!

Forrás: Facebook/Dukai Regina FanClub

Iszak Eszti sem volt rest és már a filmet is látta: „Megnéztük a Szürke 50 árnyalatát! Hm, hát a dalok jók voltak" – írta velős véleményét a műsorvezető. Szóval ezek szerint neki nem tetszett... annyira... Instagram oldalán el is árulta, miért. "Jó, annyira nem volt rémes, egyszer megnézhető:)) de tény, hogy a könyv jobb, mert sokkal árnyaltabban mutatja be a karaktereket és a sztorit. A filmben meg csak úgy történnek a dolgok, kissé szerintem értetlenül, de bevallom, én a könyvet is abbahagytam kb. a hatvan százaléknál."

Forrás: Facebook/VIVA Iszak Eszti

Kiss Ramóna is nagy Szürke-rajongó, ezt a fotót töltötte fel Facebook-oldalára:

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna

Azaz: "A jó kislányok a mennybe kerülnek, a rosszak pedig Christian Greyhez!" :)

Nyári Diána, a Barátok közt színésznője is készített képet a film premier előtti vetítésén.

Forrás: facebook.com/nyaridianafanclub
Nyálas és unalmas és nevetséges film
Análöklözés és bimbózó érzelmek. Röhejesen hangzik a kettő együtt? Az is, A szürke ötven árnyalata mégis önmagát vészesen komolyan véve, sőt modorossággal fűszerezve adja elő ezt a kettősséget. Így pedig a végeredmény nemcsak egy nyálas és unalmas, de nevetséges film is egyben. Kritika.