Iszak Eszti: "Legalább a dalok jók voltak" - íme, az első reakciók A szürkéről celebjeinktől

film Szürke 50 Christian Grey Dukai Regina Iszak Eszter mozi A szürke ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jönnek A szürke-szelfik! Csütörtök este lesz a film hivatalos hazai premierje, de a szerencsések, például Iszak Eszti már látták a mozit. Csütörtökön a Life.hu szerkesztősége is teszteli a filmet és csatlakozva sztárjainkhoz megírjuk majd a véleményünket.

Úgy tűnik, Dukai Regina imádja A szürke ötven árnyalata trilógiát, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy magára kapta filmes pólóját és buján kifestett szájjal örömködött. Képmegosztó oldalán pedig a film zenéjének egyik szövegét is megosztotta rajongóival. Ha kíváncsi vagy az összes betétdalra, kattints IDE!

Forrás: Facebook/Dukai Regina FanClub

Iszak Eszti sem volt rest és már a filmet is látta: „Megnéztük a Szürke 50 árnyalatát! Hm, hát a dalok jók voltak" – írta velős véleményét a műsorvezető. Szóval ezek szerint neki nem tetszett... annyira... Instagram oldalán el is árulta, miért. "Jó, annyira nem volt rémes, egyszer megnézhető:)) de tény, hogy a könyv jobb, mert sokkal árnyaltabban mutatja be a karaktereket és a sztorit. A filmben meg csak úgy történnek a dolgok, kissé szerintem értetlenül, de bevallom, én a könyvet is abbahagytam kb. a hatvan százaléknál."

Forrás: Facebook/VIVA Iszak Eszti

Kiss Ramóna is nagy Szürke-rajongó, ezt a fotót töltötte fel Facebook-oldalára:

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna

Azaz: "A jó kislányok a mennybe kerülnek, a rosszak pedig Christian Greyhez!" :)

Nyári Diána, a Barátok közt színésznője is készített képet a film premier előtti vetítésén.

Forrás: facebook.com/nyaridianafanclub

Nyálas és unalmas és nevetséges film

Análöklözés és bimbózó érzelmek. Röhejesen hangzik a kettő együtt? Az is, A szürke ötven árnyalata mégis önmagát vészesen komolyan véve, sőt modorossággal fűszerezve adja elő ezt a kettősséget. Így pedig a végeredmény nemcsak egy nyálas és unalmas, de nevetséges film is egyben. Kritika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.